Çoğu kuşta olduğu gibi benim kuşumda da sindirimsel sorunlar var entrobac aldım fakat intestifit gibi bir ürün daha gördüm sizce alıp kullanmak mantıklımı yoksa entrobac sindirim sistemi ve bağırsak sağlığı için yeterlimi ?
iki ürününde işlevi benzerdir. İki üründen herhangi biri varsa yeterlidir.Çoğu kuşta olduğu gibi benim kuşumda da sindirimsel sorunlar var entrobac aldım fakat intestifit gibi bir ürün daha gördüm sizce alıp kullanmak mantıklımı yoksa entrobac sindirim sistemi ve bağırsak sağlığı için yeterlimi ?
iki ürününde işlevi benzerdir. İki üründen herhangi biri varsa yeterlidir.Çoğu kuşta olduğu gibi benim kuşumda da sindirimsel sorunlar var entrobac aldım fakat intestifit gibi bir ürün daha gördüm sizce alıp kullanmak mantıklımı yoksa entrobac sindirim sistemi ve bağırsak sağlığı için yeterlimi ?
valla gervit w ve entrobacı bölünmüş olarak akyolkardeşlerden aldım eğer bir hile yapmışlarsa günahları kendi boyunlarına.Zaten tıpatıp aynı ürünler. Sadece IntestiFit kafes kuşları için üretilmiş versiyonu. Haliyle de düşük gramajlı. Fakat fiyatları oldukça pahalı ülkemizde. Bölünmüş ürünlere asla güvenmiyorsanız işinize yarar, onun dışında pek bir esprisi yok...
peynirimsi, ekşi bir kokusu var ve renk olarak hafif sarımsı bir renkte.valla gervit w ve entrobacı bölünmüş olarak akyolkardeşlerden aldım eğer bir hile yapmışlarsa günahları kendi boyunlarına.
Gr Pet'i de tercih edebilirsiniz alışverişlerinizde. Güvenli firmalardandır.valla gervit w ve entrobacı bölünmüş olarak akyolkardeşlerden aldım eğer bir hile yapmışlarsa günahları kendi boyunlarına.
şimdi kontrol ettim kokusu tam peynir kokusu gibi ama rengi bariz sarı değil ama beyazda değil, kamera da belli olmadığı için fotoğraf çekmedim. Siz bir site önerirmisiniz ? Böyle vitaminleri bölünmüş bölünmemiş en güvenilir nereden alabilirim ? Çünkü Akyolkardeşlerden 3 ay önce versele laga orjinal paket yem almıştım yem bozulmuş ve içi böcek kaynıyordu ama diğer ürünlerin de sıkıntı yaşamamıştım, vitamini de mecburen oradan alıyorum bölünmüş olarak başka satan bir yer bilmiyorum.peynirimsi, ekşi bir kokusu var ve renk olarak hafif sarımsı bir renkte.
@Doğanay Y.Akyolkardesler, petmarketburada gibi yerlerden bölünmüş takviye alınabilir, sorun olmaz.
Bende kızıl dal darı var kızıl dal darı kilo yada yağlanma yaparmı ? Çünkü dal darı yediğin de bir enerji geliyor ama daha fazla yağlanmasından korkuyorum. Eğer bir zararı yoksa dal darının aralarına probiyotik serpiştirip veriyorum mecburen yiyor. Dal darını da bütün olarak vermiyorum makasla kesip işaret parmağının %70'i kadar veriyorum.Bol bol uçmasına olanak sağlamalı ve egzersiz yaptırmalısınız. Oyun alanı kurmalısınız.
Diğer hastalık olarak düşündüğünüz durumlar için yeni bir konu açıp video ve dışkı görselleriyle desteklemelisiniz.
Sahiplendiğimden beri sürekli versele laga prestige gibi tek tip yem yedi, değişiklik olursa kuşa da iyi gelecektir en azından sebze meyve yemiyorsa bile yem değişikliğiyle farklı tohum ve içerikleri de yiyeyerek kendisine iyi gelecektir.Her besin fazla verildiğinde (özellikle sevilen), kuş ağırlığında artışlar gözlemlenebilir ama ara ara sunulan darı, pek yağlanma yapacağı söylenemez. Tabi bu yine de kuş metabolizmasına da bağlı.
jo mennese geçiş yapıcam Doğanay bey o yem daha iyi dedi, yanında 1 kiloda yine versele laga prestige alıcam karıştırıp alıştırıcam.yem degişikliği yapacaksanız geçişi eski ve yeni yemi karıştırarak 5 güne yayın, bu süreçte probiyotik takviyesi uygulayınız
jo mennese geçiş yapıcam Doğanay bey o yem daha iyi dedi, yanında 1 kiloda yine versele laga prestige alıcam karıştırıp alıştırıcam.
sizde de böylemi bilmiyorum ama kuşum yem yerken %90 kırmızı ve sarı darıları yiyor, jo mennesde kırmızı darı yok sizce bir olumsuzluğu olurmu ?versele almanıza gerek yok . 3-5 gun 1 kaşik eski yem ,1 kaşık yeni yem koyup verin yeterli olur
jo mennes, versele laga prestige arasında jo mennesi tercih ediyorsunuz. Doğrumudur ?Kuşların sevdiği tohumlar var ancak diğer tohumlara da yönelmesi için karışımda oranlar dengelenmelidir. Darının hangi rengini yediğinin pek önemi yok doğrusu. Hemen hemen benzer besin değerlerine sahipler. İlk bir kaç gün bocalayabilir. Bu nedenle eski yemle harmanlayıp, kademe kademe eski yemi azaltıp geçmeniz gerekir yeni yeme.
Ben trendyol dan almıştım ilk başta entrobac ı ama kokusu pek böyle değildi.Bitti daha güvendiğim bir yerden tekrar aldım.Kokusu dediğiniz gibi peynirimsi kötü bir koku eskisi böyle değildi.Galiba önceki kullanığım orjinal değil di.peynirimsi, ekşi bir kokusu var ve renk olarak hafif sarımsı bir renkte.