Gokkusagi76
iyikus.com Üyesi
bugün muhabbet kuşumun göğüs kemiğinin sertleştiğinin farkına vardım.günlük rutinini aynı şekil devam ettiriyor. herhangi bir iştahsızlığı yok.ilk defa oldu sebebi ne olabilir?
Yem genellikle garden miks kullanıyoruz.portfolyoda daha detaylı birşekilde yazmıştım orayada bakabilirsiniz isterseniz.ama genede buradada söyleyeyim beslenme düzeni olarak iki haftada bir mama veriyorum şuan.röhnfiried ürünlerini kullanıyorum.Tüy kalitelisi düşük görünüyor kullandığınız yemin markası nedir hangi takviyeleri kullanıyorsunuz ? Besleme düzeni nasıl ?
Beslenme düzenini değiştirebilirsiniz haftada bir defa yumurta maması verin içerisine çiğ susam , kişniş Nijer tohumu ,ve yeşillik koyabilirsiniz yem olarak ise bol aspurlu bir yem tercih edebilirsiniz gardenmix in hangisini kullanıyorsunuzYem genellikle garden miks kullanıyoruz.portfolyoda daha detaylı birşekilde yazmıştım orayada bakabilirsiniz isterseniz.ama genede buradada söyleyeyim beslenme düzeni olarak iki haftada bir mama veriyorum şuan.röhnfiried ürünlerini kullanıyorum.
Yarın tartacağım bugünki güncel dışkıkuşu tartabilir misiniz?