Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba
Terramycin göz için olanı ve genta göz damlası kullanabilirsiniz göz damlasını Sabah akşam bir Damla kremi ise akşam ışıkları kapatmadan hemen önce kulak çubuğu ile göze gelmeyecek şekilde sürün 10 gün kullanın gelişimden haberdar edin geçmiş olsun
Gözleri iki kuşunda kötü. Özellikle eldivenle tutmanız da iyi olmuş çünkü bazı göz hastalıkları bulaşıcı olabiliyor. @İpek.s hocamın önerisi tedavi etmez ise daha kapsamlı ürünler denenebilir. Eş zamanla baytril, bactrim gibi ilaçlar da kullanmak gerekebilir.
dün sabah ilaçları alıp kullanmaya başladım ama gözü şiş olan kuşun galiba gözünün kenarı kanamış kursak kısmındaki tüylerde kan var bide başka yerlerinde de küçük şişlikler var acaba gözünde değil derisindemi sorum var ya da başka bir şey mi? bu kuşun yumurtaları da vardı ben onu eşinden ayırıp tek kafese koydum.
Oldukça ilerlemiş bir vaka hocam. Eldivensiz temas kurmayiniz. Kremler olumlu gelmiyorsa eğer daha kuvvetli, onermesem de kortizon içeren krem veya damlalar kullanilabilir. Etkili bir iç parazit ilacı ve vilmectin alınız. Bactrim olabilir. Elinizde varsa sulphamazethine de olur
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.