Göz

Merhaba göz çevresinde kızarma var ve üst tarafında kabuklasma başlamış benim aklıma mantari getirdi
Terramiycn
Ve gentagut almanızı tavsiye ederim

Maşallah, kuşunuz tüy döneminde ve göz üstünde mantar sorununuz var arkadaşımızın dediği gibi. Önerdiği ürünleri temin edip iki gözüne de uygulamalısınız. Damla sabah akşam iki gözüne de, krem ise göz içine değmeden göz kapağı ve çevresine yüzeysel sürülmeli kulak çöpü ile. Günde 1 kez yeterli olur krem. 5 gün kullanmalısınız.

dört tane muhabbet kuşum var daha önce mantar hiç olmadı.(fakat önlem amaçlı bu ilaçları evde bulunduruyordum.)az çok birşeyler biliyorum ama genede öğrenmeye çalışıyorum teşekkür ederim. simdi ben kafesleri düzenli olarak hergün temizliyorum.fakat suluk içindeki tortular hiç bir zaman geçmiyor sünger denedim o da pek olmadı.bunun için bir yönteminiz var mı?

dört tane muhabbet kuşum var daha önce mantar hiç olmadı.(fakat önlem amaçlı bu ilaçları evde bulunduruyordum.)az çok birşeyler biliyorum ama genede öğrenmeye çalışıyorum teşekkür ederim. simdi ben kafesleri düzenli olarak hergün temizliyorum.fakat suluk içindeki tortular hiç bir zaman geçmiyor sünger denedim o da pek olmadı.bunun için bir yönteminiz var mı?
Suluktaki tortuların resimlerini görebilir miyim
Yosunlasma mi demek istediğiniz?
Bunun için en iyi çözüm yeni suluk almak en fazla 3@4 ay da suluk değişimi yapılmalı

Bazı sulukların yapım malzemesinden ve düzenli temizlenmemesinden kaynaklı hızlı kararma ve yosun olabiliyor. STA italyan markalı bir suluk kullanıyorum ve neredeyse 1 yılda 1 kez oldu.

Geri