Güzel bir fikirle geldim sizinde düşüncelerinizi merak ediyorum 😍

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Alden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Alden

iyikus.com Üyesi
Herkese merhabalar aklımda çok güzel bir fikir var bunu sizinle paylaşmak istedim. Bildiğiniz gibi şuan iki tane kuşum var eşlemek için bir adım attım. Bu sayede forumu ve YouTube kanallarını daha aktif kullanmaya başladım. Normalde Instagram'ı aktif kullanan biriyim ve neden kuşlarımı paylaşıp bir YouTube kanalı açmayayım diye düşündüm. Bu sayede bir YouTube kanalı açtım. Ama sonra düşündüm ki bu ailenin bir parçasıyım. Sizin kuşlarınızın da komik ve eğlenceli videolarını paylaşmayı düşündüm. Sizde onaylarsanız iyikus forum üyesi kuşlarının videolarını paylaşmak isterim. @Doğanay Y. Hocam siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
İster Instagram hesabıma isterseniz forum kurallarına uygunsa numaramı verebilirim videoları atmanız için. Paylaşılan her videonun altına iyikus forum üyelerinin olduğu kullanıcı adlarını ekleyeceğim. Katılımlarınızı bekliyorum. Düşüncelerinizi merak ediyorum. Herkese şimdiden teşekkürler 🫶

Benim de kuşlarımın videolarını ekleyebilirsiniz. ☺️ Ben size birkaç videomun YouTube'daki linkini paylaşayım siz de o videoları indirip yayınlayabilirsiniz.

Tabiki paylaşırım paylaştıktan sonra YouTube kanalımın linkini sizlerle paylaşacağım oradan bakabilirsiniz ☺️

Benim de kuşlarımın videolarını ekleyebilirsiniz. ☺️ Ben size birkaç videomun YouTube'daki linkini paylaşayım siz de o videoları indirip yayınlayabilirsiniz.

Videoları paylaştım dilerseniz https://www.youtube.com/@veyselozbek281 bağlantıdan bakabilirsiniz ☺️❤️

Geri