Kuşum için bir hamak almıştım, çok sevdi uyumak için hep içinde, kafes içine ya da gündüz evdeyken saldigimda kafes dışına asıyorum, ne zaman yorulsa dinlenmek uyumak istese hep içinde. Yalnız hamak içinde diski durumunu gozlemliyorum, genelde sabah baktığımda diskilari kurumuş bir şekilde normal formda hamaktan düşüyor, bulaşma vs olmuyor, şu anda sağlıklı diskiladigi için bir problem olmasa da ileride bu durumun sorun yaratmasindan korkuyorum. Ayrıca bugün dikkatimi çeken bir şey oldu birkaç kez diskisini gagalamaya çalıştığını gördüm engelledim, bir kez gagasinin içine aldı sonra geri attı. Belki benim görmediğim anlarda yemiş veya yemeye calismis bile olabilir. Dışkıyi yemek için bu hamak kusu teşvik eder mi ya da belirttiğim kötü diski durumlarında sıkıntı olmaması için şimdiden önlem mi almak gerek? Forumda hamak kelimesini arattım ancak hiçbir konuda yer almamış sanırım veya ben bulamadım. Hamak konusunda genel görüş nedir onu da öğrenmek isterim. Hamak değil başka bir şey deniyorsa da fotoğrafını ekliyorum, satıcılar hamak şeklinde yazıyor.