Hangi aspuru almalıyım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasan.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hasan.

Veteran
Merhaba. Uzun bir zamandır 5-6 ay oldu EuroGold 300 gr aspuru kullanıyorum. Bir de Garden Mix plat. İkisini karıştırıyorum ve karıştırdığımda aspuru genelde tamamen kullanıyorum. Ancak fiyatları çok artmış. Şimdi de bir ürün 20 kg lik Kraft (sanırım vitakraft) dan bölünüp 1 kg olarak gonderiliyormus. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
EuroGold Aspur Tohumu 300 gr Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu EuroGold
Vivid Sade Kanarya Yemi (aspur) 1 Kg Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu da diğeri. Soru cevap kisminda Kraft yazıyor ama burada vivid gözüküyor.

Hangisi daha iyi?

Çözüm
Vivid'in aspurları güzel oluyor. Eğer satıcı gerçekten Vivid gönderiyorsa onu tavsiye ederim. Ün kazanmış markaları yazıp farklı ürün satanlar çok oluyor, dikkat etmek lazım...
Vivid'in aspurları güzel oluyor. Eğer satıcı gerçekten Vivid gönderiyorsa onu tavsiye ederim. Ün kazanmış markaları yazıp farklı ürün satanlar çok oluyor, dikkat etmek lazım...

Çözüm
@Taha Aktaş Taha abi bir de şuna bakar mısın sana zahmet. Mama da alayım dedim. Hangisi daha iyidir? İki marka da kaliteli diye biliyorum da bu versele laganin içinde cok fazla şey var çok besleyici gözüküyor ama zararlı olur mu o kadar şey?

Bu CeDe

Bu Versele Laga

Bu kaliteli mi bilmiyorum

@Taha Aktaş Taha abi bir de şuna bakar mısın sana zahmet. Mama da alayım dedim. Hangisi daha iyidir? İki marka da kaliteli diye biliyorum da bu versele laganin içinde cok fazla şey var çok besleyici gözüküyor ama zararlı olur mu o kadar şey?

Bu CeDe

Bu Versele Laga
CeDe alabilirsin.
Bu kaliteli mi bilmiyorum
Bak mesela bu Witte Molen değil. Satıcıyı tanıyorum, kendi yaptıkları bir mama. Demek istediğim buydu, dikkat etmek lazım..

İlk attığınız satıcıdan alıyorum bende aspuru. Taze ve kaliteli. Umarım vividdir. Ankara Yem Evi diye bir satıcıdan almıştım o da taze, tozsuzdu. Vividdi o da.
Ya bu cede mamayı benim 6 kuşta pek sevmedi. Sebzeyle, meyveyle hatta kendi yaptığım yumurtayla karıştırıp veriyorum hepsini yiyorlar cede kalıyor anlamadım. Tek verince de hafif ıslatıp veriyorum azıcık yiyip bırakıyorlar. Bizimkilerin damak tadına uymadı herhalde

cede ve vivid aspuru daha uygun o lur.
İlk attığınız satıcıdan alıyorum bende aspuru. Taze ve kaliteli. Umarım vividdir. Ankara Yem Evi diye bir satıcıdan almıştım o da taze, tozsuzdu. Vividdi o da.
Ya bu cede mamayı benim 6 kuşta pek sevmedi. Sebzeyle, meyveyle hatta kendi yaptığım yumurtayla karıştırıp veriyorum hepsini yiyorlar cede kalıyor anlamadım. Tek verince de hafif ıslatıp veriyorum azıcık yiyip bırakıyorlar. Bizimkilerin damak tadına uymadı herhalde
Sağolun abilerim ablalarım. Aldım bakalım inşallah bir sorun çıkmaz.

Geri