Merhaba arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Benim kuşum maşallah iyi gözüküyor. Biraz önce yem yedi ve sonra kafesinin altında bulunan ızgaraya yapışan dışkıları yemek için tabana indi ben hemen şşt dedim onu kovdum sonra dışkıları temizledim. Aradan kısa bir süre geçti kuşum aynı şu videodaki gibi (önceden çekmiştim) hapşırmaya başladı. 20-30 sn aralıklı olarak hapsurdu, sonra kendini silkeleyerek birkaç yem kustu, çok değil. Bu normal mi acaba? Burnuna falan bir toz gittiği için mi yaptı?
youtube.com
Bir de benim kuşumun göz çevresi hep sarı. Göz nezlesi diyorlar ama göz nezlesi belirtileri hiç yok maşallah. Çapaklar var gibi yani şu şekilde. Normal mi? Dikkatli bakın çok net gözükmüyor ama hafiften sarimtırak
- YouTube
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.

Bir de benim kuşumun göz çevresi hep sarı. Göz nezlesi diyorlar ama göz nezlesi belirtileri hiç yok maşallah. Çapaklar var gibi yani şu şekilde. Normal mi? Dikkatli bakın çok net gözükmüyor ama hafiften sarimtırak