Hasta kuşum için yardım lütfen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan chaosid
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

chaosid

iyikus.com Üyesi
Merhaba. 3 adet kuşum da fena halde hapşırıyor ve çabuk yoruluyor. Üst solunum yolları enfeksiyonu ihtimaline karşı doksimis aldım. Bugün 3. gün. Tadını beğenmedikleri için zorla içiyorlar, o da 1 yudum.

Diğerleri iyi durumda ama 1 tanesi bugün daha kötü. Bunda kuyruk sallama da oluyor bazen.

Çıkardığı garip seslerin videosunu çektim ve dışkı fotosunu ekledim. Sizce durum neyi gösteriyor? Teşekkürler

Video

Ekli dosyalar

• diski.jpg
    diski.jpg
    99.4 KB · Görüntüleme: 6
Son düzenleme:
Teşekkürler Doğanay Bey. Ağırlığını tartma imkanım yok. O videodaki kuş Doksimis tadını sevmedi, zorla bir yudum içti. Suluğundan hiç içmemiş. Normal su verince kana kana içti, kendine geldi. İki kuşum normale döndü ve aksırmaları geçti. Ama bir tanesi düzelmiyor. Uçtuktan sonra aksırmaya başlıyor. Video ekliyorum uçtup konduktan hemen sonra çıkardığı sesleri görmeniz için:

Video

Bir tur daha doksimis versem diyorum. Ama yavruları oldu ve onları besliyor. Bu durumda babaya antibiyotik versem zararı olur mu?

Evet, üşüttü. Gece uyurken sıcaktan bunalıp pencere açmışım gayri ihtiyarı. Doğal olarak dışarıdaki buz gibi hava odaya dolmuş. O gün hepsi hasta oldu, ben dahil.

Geri