Hasta Muhabbet kuşu beslenme

Mustafa Tetik

Forum Sakini
Muhabbet kuşlarım hasta olduğundan dolayı daha fazla besin takviyesi yapıyorum. Mama yemiyorlar fakat ayrı olarak içindeki yumurta, havuç gibi şeyleri yiyorlar. Her gün biraz yumurta, patates ve sevdikleri sebze meyvelerden veriyorum kilo kaybetmemeleri için. Bu saydığım şeyler dışında ne verebilirim?

Hazır yumurta maması içine pancar, kereviz, kabak, havuç, toz zerdeçal, haşlanmış mısır taneleri, sağlık tohumları, quicko med, vb... gün aşırı içerikleri az değiştirerek yeni mamalar hazırlayıp sunarsanız bu tedavi sürecinde çok faydası olur. Çok geçmiş olsun.
çok teşekkür ederim. her gün bomba yiyecekler ahzırlayacağım bizim ufaklığa :) tarihler vs varsa bu konuyla ilgili link atarsanız bana çok sevinirim.

Oyla 0
çok teşekkür ederim. her gün bomba yiyecekler ahzırlayacağım bizim ufaklığa :) tarihler vs varsa bu konuyla ilgili link atarsanız bana çok sevinirim.
İnternette tarif çokca var. Burada da vardır mutlaka. Ben size kolaylıkla tüketebildikleri tatları örnek olarak verdim. Ayrıca içinde bağışıklık destekleyici iki şey de var. Bulgur pilavi kıvamında lapa olmadan tutturursanız afiyetle yer diye umuyorum. Listenize kapya biber de ilave edebilirsiniz.

Sebzelerin bir kaçı bir arada rondo. Sebzelerin içine katkılar. Bu harcı hazır mama ile karıştırın dinlendirin verin.

Oyla 0
Geri