Hastalık teşhisi için bana yol gösterir misiniz?

roadhouseblues

Veteran
Merhaba herkese.Geçen konu açmıştım dışkıda yem sorunu ile ilgili.Laboratuvar analizi lazım denildi şimdi durum şöyle , Gaziantepte yaşıyorum,öncelikle buradaki opsiyonları araştırdım.
1.)Analiz yapan sadece bir yer bulabildim.PanVet klinik.Laboratuvar varmış.Mikroskopla gaita inceleme yapıyorlarmış.
2.)Başka bir veterinere gidebilirim,kuşlara bakan güvenilir bir yer daha buldum.Lab'ları yok ama.
Yalnız sorun şu ki ,ilk gittiğimiz yerden de memnunum ve ilaca rağmen durumun düzelmediğini henüz onlara söylemedim.Şikayetlerimiz 3 aydır tüyden çıkamama,hapşurma ve dışkıda sindirilmemiş yem olmasıydı.Vitaform verildi ve 1 hafta sonra kontrole çağırıldık,yarın bir hafta dolacak.3 belirtide de azalma olmakla birlikte ,hepsi halen devam ediyor.
Bunların dışında İzmir'deki lab'a da gönderebilirim.Sizce ne yapmalıyım benim kafam çok karıştı? Kesin çözüm arıyorum.Günlerdir forumu da meşgul ettiğim için özür diliyorum.
Son olarak kuşum 6 aylık,bir aylıkken aldım.Dışkıda yem sorunu çıkar çıkmaz vet'e gittik yani bu sorun yeni.Enerjisinde de hiçbir sıkıntı yok.

Firmaya göre değiştiği gibi yol mesafesine görede fiyatlar değişiyor. Ama PTT kargo varken diğerleriyle işim olmaz :) Ne gerek var fazla para vermeye ;)

Oyla 0
Birde yeni bir kargo firması çıkmış kolay gelsin diye firmanın adı kolay gelsin yanlış anlamayın :) Kargonuz gelene kadar yüz tane mesaj atıyorlar kolay gelsin kolay gelsin diye ulan yeter dedim gelsin artık bir hafta oldu :ROFLMAO:

Oyla 0
Tekrar merhaba .Koksidiyoz teşhisi konuldu.Güncelleyeyim dedim :( ben forumda araştırma yapacağım şimdi konuyla ilgili ne yapmam gerekir diye ama bilgili arkadaşlar da yazarsa çok sevinirim

Oyla 0
Geri