Hazır mama hakkında

Mustafa Tetik

Forum Sakini
Bugün garden mix yumurta maması satın aldım. Kuşlarım geliyor fakat gagaları ile dokunup bırakıyorlar. Şimdi mamanın üzerine yem serptim koydum yemleri yediler mamayı yemediler yine. Bu kuru mama kafeste ne kadar süre durabilir? Çünkü zaten hazır olduğu için bozulacağını zannetmiyorum. Bunu yedirmek için başka bir yol var mı?

Evet kesinlikle öyle ama maalesef ihtiyaç anında almıştım bende. Ülkede hiçbir yerede güvenilmiyorki. :D
Bütçe planlamasını düzgün yapıp,günlük porsiyonları belirledikten sonra aylık alışveriş yapıp,ürünlerin raf ömrü geçmeden kullanmak gerekiyor.
Bu da kuşların beslenme alışkanlıklarını takip etmekten geçiyor.
Fazla alıp atmak yerine az az önüne koyup,kuşun limitini görmek gerekiyor,yoksa israf oluyor.

Oyla 0
Bölünmüş olarak satın aldığım mamadan çıkanı paylaştım görsel olarak. Satın aldığım firma paketin içinden çıktığını, kendileri ile alakalarının olmadığını ve ithalatçı firma ile görüşüp durumu görselle beraber üretici firmaya bildirdiklerini söyledi. Fotoğraftaki küçük parçalardan daha küçük kıymık şeklinde parçalar da mevcut bu arada. Onları tek tek ayıklamam mümkün değildi.

Son düzenleme:
Oyla -1
Bölünmüş olarak satın aldığım mamadan çıkanı paylaştım görsel olarak. Satın aldığım firma paketin içinden çıktığını, kendileri ile alakalarının olmadığını ve ithalatçı firma ile görüşüp durumu görselle beraber üretici firmaya bildirdiklerini söyledi. Fotoğraftaki küçük parçalardan daha küçük kıymık şeklinde parçalar da mevcut bu arada. Onları tek tek ayıklamam mümkün değildi.
hangi marka?

Oyla 0
Çoğunluk gibi ben de CeDe kullanıyorum ve kuşlarımın yediği tek marka.
Mamanın kesinlikle kapalı orijinal olanını almanızı öneririm. Benim bir önceki siparişimde muhtemelen yanlış depolamadan dolayı ve haliyle CeDe de nemli mama olunca kocaman 1 kglık mama topak topak olmuştu ? 10₺ fazla verin kafanız, içiniz rahat olsun.

Oyla 0
Hangi marka deneyeceğimi şaşırdım. :D Mammamia mix deneyen var mı? Kullananlardan olumlu düşünende var olumsuz düşünende.

Oyla 0
Bence bu CeDe'de binde birlik bir durum. Önemli olan satın aldığınız yer bence. Bana anında hemen ya iade yapalım ya da değiştirelim dediler. Ben CeDe kullanmaya devam ediyorum. Katkısız verdiğimde bile yiyor kuşum.

Oyla -1
Geri