HINT BULBULU YAVRUSU - KURSAKTA HAVA

emir.sen

Yeni Üye
Merhaba,

5 gundur el ile besledigim hint bulbulu yavrumun kursagi surekli sekilde hava ile doluyor. Oncelikle bagirsak sorunu olabilecegini dusundum ancak havayi gegirtirken fark ettim ki, yavru agzindan aldigi havayi kursagina yonlendiriyor. Halen sindirim problemi yasayip yasamadigindan emin degilim. Bu konuda ne yapmaliyim, ciddi bir sorun olabilir mi bilmek istiyorum.

Yavru ve bakim sureci ile ilgili bilmeniz gerekenler olursa yanitlayabilirim.

Simdiden yanitiniz ve yonlendirmeniz icin tesekkur ederim.

Sevgilerimle
Emir Sen

Ekli dosyalar

• B65B8ADE-5D4F-4929-8238-1AFB375B1F7E.jpeg
    B65B8ADE-5D4F-4929-8238-1AFB375B1F7E.jpeg
    886.7 KB · Görüntüleme: 10
  • C8B3C6D8-5CC0-4FD8-8731-E62305671084.jpeg
    C8B3C6D8-5CC0-4FD8-8731-E62305671084.jpeg
    91.3 KB · Görüntüleme: 10
Merhaba, besini biraz azaltmalısınız ve elinizde varsa probiyotik ekleyiniz. Röhnfried entrobac gibi. Hava da bir sonraki beslemeye inmediyse yaptığınız yöntemi tekrarlamaktan başka çareniz yok :(

Merhaba, besini biraz azaltmalısınız ve elinizde varsa probiyotik ekleyiniz. Röhnfried entrobac gibi. Hava da bir sonraki beslemeye inmediyse yaptığınız yöntemi tekrarlamaktan başka çareniz yok :(
Bu şişlikleri karbonatlı su iyi geliyor tavuklarda biz veriyoruz iyi oluyorlar hava doluyor aynı böyle tavuklarda da acaba kuşlara da iyi gelebilir mi

Sodalı ve karbonatlı besinler kuşların sindirim sistemini olumsuz etkiliyor. Çok hassas olmak lazım verilecekse de ve sürekli olmamasına özen gösterilmeli. Dozaja dikkat!

Merhaba,

5 gundur el ile besledigim hint bulbulu yavrumun kursagi surekli sekilde hava ile doluyor. Oncelikle bagirsak sorunu olabilecegini dusundum ancak havayi gegirtirken fark ettim ki, yavru agzindan aldigi havayi kursagina yonlendiriyor. Halen sindirim problemi yasayip yasamadigindan emin degilim. Bu konuda ne yapmaliyim, ciddi bir sorun olabilir mi bilmek istiyorum.

Yavru ve bakim sureci ile ilgili bilmeniz gerekenler olursa yanitlayabilirim.

Simdiden yanitiniz ve yonlendirmeniz icin tesekkur ederim.

Sevgilerimle
Emir Sen
merhaba Emir benimde ilk yavrum çıkalı 11 gün oldu hala yuvada.. indiğinde böyle bir sorun yaşamayız umarım anne ve baba besliyor hala

Geri