kus ariyorum
iyikus.com Üyesi
Merhaba iç parazit için ne öneriyorsunuz suyuna damlatabileceğim bir ilaç var mı? Öbür forumlarda zeolitli kursaktan besleme yapılması önerilmiş ama ben kursaktan besleme yapmayı bilmiyorum maalesef
Dışkı resmi koyabilir misiniz.Merhaba iç parazit için ne öneriyorsunuz suyuna damlatabileceğim bir ilaç var mı? Öbür forumlarda zeolitli kursaktan besleme yapılması önerilmiş ama ben kursaktan besleme yapmayı bilmiyorum maalesef
Dışkı resmi koyabilir misiniz.
Dışkı leke bırakıyor uzun ince gibi birde onun dışında ekstra bir durum görmedimİç parazit için bir çok ilaç olabilir. Temel yaşanan durum nedir?
Fotoda ki gibi bir dışkıda başka ek belirtiler yoksa sulphamazethine ile 3 günlük bir uygulama yapardım. Yarım damla suluğa 8 damla civarı .
İç parazit değil mi yani bakteriyel kaynaklı bozulma neden olur su yem gibi şeyler mihalk dilinde iç parazit olarak tabir edilen solucan dahil çok cesitli nedenler vardır
siz koksidiyozu kastediyorsunuz ancak bu daha çok bakteriyel kaynaklı bozulmaya benziyor
yukarıda yazilmış, sulphamezathine denenebilir
Bakteriyel kaynaklı bozulma neden olur bilgi verebilir misiniz ?İç parazit değil mi yani bakteriyel kaynaklı bozulma neden olur su yem gibi şeyler mi
Evvet kafes ekipmanlarından kaynaklanan bir enfeksiyon olabilir en çok bakteri ve mantar ekipman kaynaklıdırİç parazit değil mi yani bakteriyel kaynaklı bozulma neden olur su yem gibi şeyler mi
Peki ciddi birşey mi nasıl duzeltebilirim onun hakkında da bilgi verebilir misinizEvvet kafes ekipmanlarından kaynaklanan bir enfeksiyon olabilir en çok bakteri ve mantar ekipman kaynaklıdır
@İpek.s üstte dışkı paylaştım yorum yapabilir misinizPeki ciddi birşey mi nasıl duzeltebilirim onun hakkında da bilgi verebilir misiniz
Arkadaşlar gerekini söylemiş müsait olunca dönüş yapacaklardır@İpek.s üstte dışkı paylaştım yorum yapabilir misiniz
aslında dış kaynaklı her etken olabileceği gibi stres nedenli pusuda bekleyen düşük sayıda ve olması gereken bakterilerin sayısının artmasıyla da bu sorunlar gözlemlenebilir.Bakteriyel kaynaklı bozulma neden olur bilgi verebilir misiniz ?