Hocam havacilik sektorundeyiz yaz sezonu bizim icin facia kafamizi kasiyacak vaktimiz yokMerhaba Okann hocam, epeydir göremiyoruz sizi. Özledik!!!
Dış parazit için ben 3-4 ayda bir kez (kuşlar üretime başlamadan önce ve üretim aralarında uyguluyorum genelde), tek damla vilmectin kullanıyorum. Bu süreçte diğer kan bitleri gibi daha tehlikeli olanlar içinse kafes çevresinde akarsid gibi toz ürünler serpiştiriyorum. Tabi kuşlar doğrudan temas etmiyor bu tozlara. Ek olarak aylık genel bir temizlik mutlaka yapıyorum.
İç parazitler içinse o an elimde hangi ürün varsa değişiyor. Worm mix ya da sitraks kullanıyorum genelde. Onu da vilmectinle eş zamanlı kullanırım.
Tesekkurler hocam sagolunAlmıştım bir kaç ay önceşuan var mıdır bilemiyorum. Bu arada kolay gelsin.
Tesekkur ederim hocamLevamizol etken maddeli İç parazit İlaçları
Malum piyasada sitraks şurup zor bulunuyor. Bende sitraksa alternatif diğer ilaçları topladım. Aşağıdaki görseldeki bütün ilaçlar aynı sitraks şurup gibi levamizol etken maddelidir... Not: Bu görseldekiler dışında piyasada bazı ilaçların içeriğinde levamizole ek olarak, oksiklozanid ve...iyikus.com
Listedeki bütün ilaçlar kullanılabilir. Tablet olanları ezip toz haline getirip kullanabilirsiniz...