İki kuşum soğuk algınlığa kapıldı gibi

Ardahan

iyikus.com Üyesi
Dişi muhabbet kuşum 2 gün önce almıştım kızgınlıktaydı getirdim işte hiçbir şey yoktu hatta bir tane yumurta yaptı kızgınlık yumurtası büyük ihtimalle erkek de yan yanaydı ama sonrasında işte ertesi gün dedi baktım halsiz tüylerini kabartmış böyle duruyor kuyruğuna hafif aşağı yukarı sallıyor biraz güneşe koydum iyi geldi ama yine biraz kabarık duruyor dalları koydum ne yapmam lazım iyileşmesi için sarımsaklı su işe yarar mı ya da başka bir ilaç var mı kullanabileceğim Bir de poposunda dışkı yapışıyor sürekli temizliyorum ben de

Merhaba, ortama alışması lazım öncelikle. Bir yandan yumurtlamak içinde enerji harcadığından kötü görünümü çok olağan. İyi bir B vitamini takviyesi yapınız. Hazırda yoksa yumurta maması hazırlayıp kabına veriniz. 6 saat sonra mamayı kaldırınız.

Merhaba, ortama alışması lazım öncelikle. Bir yandan yumurtlamak içinde enerji harcadığından kötü görünümü çok olağan. İyi bir B vitamini takviyesi yapınız. Hazırda yoksa yumurta maması hazırlayıp kabına veriniz. 6 saat sonra mamayı kaldırınız.
Sarımsaklı su yapıp içirdim iyileşti teşekkürler

petmarketburada, karadenizpet, grpeturunleri gibi sitelerden temin edebilirsiniz. Röhnfried bt amin forte, probiyotik olarakta röhnfried entrobac olabilir.

Nasıl kullanacağım bunları veya ne zaman kullanacağım
programlarına yayabilirsiniz. Tüy döneminde bt amin forte haftada 2 gün verilebilir. Diğer türlü bir gün yeterli ikisi de. Aldığınızda dozajları konusunda bilgi vereyim olur mu?
Hapşurması çok sık oluyor mu gün için? Normalde günde 2-3 kez normal kabul edilmeli.

Geri