17-18 gün arası ya da tamamlarken çıkıyorlar. Çıkacağı gün yumurta içinden dışarıya yayılan bir civciv sesi gibi cik cik sesleri geliyor. Doluysa ilk bu evreyi duymanız gerekiyor çıkacağı gün.
Disinin Tam yatmaya basladigi gunden sonra mi 17-18 gun Doganay Ustadim?17-18 gün arası ya da tamamlarken çıkıyorlar. Çıkacağı gün yumurta içinden dışarıya yayılan bir civciv sesi gibi cik cik sesleri geliyor. Doluysa ilk bu evreyi duymanız gerekiyor çıkacağı gün.
yumurtladığı günü sayarak 18, saymazsanız 17 gün. Tabi yattığı günde önemli. Işıkla kontrol etmenizi öneririm. Boşa yormayın kuşunuzu boşsa eğer
Korka korka tavsiyenize uyarak bir hisimla kontrol ettik. Ben iclerinde sadece sari bos ve beyaz renk gordum.? tavalik bunlar ustadim.yumurtladığı günü sayarak 18, saymazsanız 17 gün. Tabi yattığı günde önemli. Işıkla kontrol etmenizi öneririm. Boşa yormayın kuşunuzu boşsa eğer
Doganay ustadim son bir kez daha yumurta kontrolu yapip emin olarak aldik yumurtalari. Kafes degisimini oteledim. Su erkegin kotu aliskanligindan dolayi tuneklerin yonunu degsitirince bile 3 4 saat tellerde asili kalmisti garibim. Sirkeli su yapip bezle temizleyip yikadim yuvaligin icini &follugu.Evet, sadece sarı görünümlü iseler hepsi boş demektir ve altından sabah alabilirsiniz. Şuan stres olabilir.
Yuvalık çıkartmazsanız evet eşleşebilirler. Bence eşleşmesine müsade etmelisiniz. Erkeğin kötü huyunu kırması gerekiyor. Aynı zamanda dişi de epey istekli gibi.
Kafes değişimini yumurtaları alır almaz yapabilirsiniz. Bir süre şaşkın olabilirler ancak geniş kafes onların stresinin kısa sürmesini sağlayacaktır.
Kafes değiştirir değiştirmez yuvalık takılabilir. Adaptasyonu kolaylaştıracaktır.
Çiftleşme bilmemeden daha çok çiftleşmeden kızgınlık yumurtlaması atmış olması olabilir. Bu yeni kuluçkada daha iyi gözlem yapabilirsiniz. Mutlaka tünekler uzun ve sabit olsun. Yarım tünekler tercih etmeyiniz.
Piyasada cifthane diye satilan kafesler (65 cm 50 cm) 100 110 tl. Yorumlara bakiyorum capakli kirik yamuk. Benzer kafeslerin ithal gibi duranlari 500+ 600+.Tavsiyem geç kalmadan değiştirin kafesi. Erkek kuşla dişi kuş için tekrar fırsat tanımış olursunuz. Tez zamanda da bebekleri olur inşallah
Seba Kafes'e bir bakmanızı öneririm. Sitelerinde fiyatları kaldırmışlar anlamlandıramadığım bir şekilde. Ayıp sorun isterseniz..Piyasada cifthane diye satilan kafesler (65 cm 50 cm) 100 110 tl. Yorumlara bakiyorum capakli kirik yamuk. Benzer kafeslerin ithal gibi duranlari 500+ 600+.
Bu 100 luk olanlarin bir iyisi var mi acaba? Cok siteye baktim hep fiyat urun ayni.
Valla varsa bir kafes ureticisi bildiginiz tavsiye rica edeyim sizden.
Seba Kafes'e bir bakmanızı öneririm. Sitelerinde fiyatları kaldırmışlar anlamlandıramadığım bir şekilde. Ayıp sorun isterseniz..
Büyük kapılı, piyasa da çok görünen kafes şuan 60 cmlik 90 TL. Bir tık daha kalitelisi taha'nın dediği gibi seba olabilir. 145, 150 lira gibi bir fiyatı vardı.
facebook üzerinden Levent Beştepe ile iletişime geçebilirsiniz. Diğer bir çok kuş ürününü de bulabilirsiniz. Doğanay hocam yönlendirdi diyebilirsiniz. Hatırlarsa eğer ek yardımcı olabilir bir ihtimal.Online sitelerde de urunleri su an satisi yok olarak gorunuyor. Genel olarak begenilmisti evet.
Okan kafes diye bir uretici buldum ararken.
Kafes daha duzgun duruyor (seba degilde diger satilanlara gore)
Videosunu ekledim ustadlar. Sizden ricam firsatiniz olursa bir bakarsaniz sevinirim.
Yarin arayip bir fiyat sorucam bu firmaya.
@Taha Aktaş @Doğanay Y. Seba kafesi aradim bugun site bakimda o yuzden fiyat yok dediler. Baska sitelerde de satis artik yokmus.facebook üzerinden Levent Beştepe ile iletişime geçebilirsiniz. Diğer bir çok kuş ürününü de bulabilirsiniz. Doğanay hocam yönlendirdi diyebilirsiniz. Hatırlarsa eğer ek yardımcı olabilir bir ihtimal.
Videoda ki kafesçiyi hiç tanımıyorum. Bu nedenle sağlıklı bir yorum yapamam lakin kafes güzel duruyor. Mergen kafeste incelenebilir akyolkardesler
@Taha Aktaş @Doğanay Y. Seba kafesi aradim bugun site bakimda o yuzden fiyat yok dediler. Baska sitelerde de satis artik yokmus.
55 cm olan tepsili kafes 160 tl + kargo olmus fiyat. Guncel fiyati paylasmis olalim.
(Aksesuar haric)
Guzel urunler var gercekten. Simdi baktim biraz. Sagolun tavsiye icin. Sizlere burada soruyoruz eksik olmayin hep yardimcisiniz. Bu arkadas da alisveris yaparken soru sorulabilecek bir arkadasa benziyor.Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Seba'nın Ankara'daki bir bayisi. Kuşlarına değer veren, iyi bakan, sağlıklı hayat şartları sunan nadir üreticilerden birisi Sefa Bey. İnstagram'dan iletişime geçebilirsiniz. Başka güzel ürünler de satıyor takviye anlamında. Kargo ile gönderiyor diye biliyorum ürünleri...
Bu arkadas biraz pahalı satiyor. İlk dediğim kişiye yazınız. 55 Lil yeterli olacaktırGuzel urunler var gercekten. Simdi baktim biraz. Sagolun tavsiye icin. Sizlere burada soruyoruz eksik olmayin hep yardimcisiniz. Bu arkadas da alisveris yaparken soru sorulabilecek bir arkadasa benziyor.
Seba nin 55 cm olani bizim gibi iki kus bakanlara ideal sanirim. Ondan alicam.
Yazdim onlara Mert isimli arkadas sanirim. 160 + kargo dedi. Sefa Bey de , (Taha Bey in onerdigi arkadas) Istanbul da uretilip ankaraya giden kafes istanbulda uretenin verdiginden daha ucuz ?? (145+ kargo)Bu arkadas biraz pahalı satiyor. İlk dediğim kişiye yazınız. 55 Lil yeterli olacaktır
Bilmiyorum. illa biraz farki vardir tabi.Kargo ücretleri aynı mı peki?