roadhouseblues
Veteran
Arkadaşlar merhaba.Mubişim 4.5 aylık bir yavru.2.5 aydır ise tüyde ,hala boynunda kapsüller var.Normal midir diye çok araştırdım ama içim rahat etmedi bir de size danışmak istedim.Bu kadar uzun sürer mi tüy dökümü
Dışkılar olması gerektiği gibi.Ekli dosyayı görüntüle 11036
@Doğanay Y. @Ümit T. Rahatsız ediyorum yine ama bakabilir misiniz rica etsem?
Yulaf ile beslenme tek başına yeterli olmayacaktır. Tüy döneminde ya da beslenme şekli yüzünden tüye girmiş. O kapsüllerin vücudunda bir iğne gibi battığını düşünün ve bu onlarda karın ağrısı oluşturur. Süreç zor olduğundan pek hareket etmezler bu nedenle. B vitamini kompleksi kullanın ve aminoasit katkısı girin ara sıra.Benim kuş yulaftan ve darıdan başka bişey yemiyor vitaminde bugün koymadım koymadım ama dayanamadım az evel yine damlattım 3-4 damla bitkin, uyukluyor çokta kaşınıyor döküyor normal süresi nedir bu tüy dökmenin sanki daha evel hiç bu kadar dökmedi gözlemlemedim gibi..
benim kanaryalarımda sadece yulaf ve keten tohumu yiyior aspura dokunmuyor ilk başta böyle değildi aspur yiyiorlardıBenim kuş yulaftan ve darıdan başka bişey yemiyor vitaminde bugün koymadım koymadım ama dayanamadım az evel yine damlattım 3-4 damla bitkin, uyukluyor çokta kaşınıyor döküyor normal süresi nedir bu tüy dökmenin sanki daha evel hiç bu kadar dökmedi gözlemlemedim gibi..
Aa katkısı nedir bilmiyorum röhnfried amin forte b var elimde birde biyoteknik b vit. Fazla kullanıma bağlıda bu denli döküyor gibi bi yorum almıştım o sebeple dün akşam ve bu sabah hep temiz su verdim ancak yaklaşık yarım saat önce dayanamadım yine damlattım biyoteknikten yulaf konusuna gelince bildim bileli yemi vitakraft ve yulaf alıp karştırıyordum, önce yulaflar bitiyordu sonra eh biraz kalanlardan. Yaklaşık bir haftadır falan hep sade yem vermeye çalıştım beaks deluxe karışık, kanarya yemi bile aldım yok çok nadir yiyor bu seferde sadece darı yiyor şaşırdım kaldımDışkılar olması gerektiği gibi.
Yulaf ile beslenme tek başına yeterli olmayacaktır. Tüy döneminde ya da beslenme şekli yüzünden tüye girmiş. O kapsüllerin vücudunda bir iğne gibi battığını düşünün ve bu onlarda karın ağrısı oluşturur. Süreç zor olduğundan pek hareket etmezler bu nedenle. B vitamini kompleksi kullanın ve aminoasit katkısı girin ara sıra.
Farkındayım bugün banyo yaptık masaj yaptım biraz tüyleri dökülsün ferahlasın diye iyi geldi gibi ama akşam 6 oldumu bi uyuklama hali başlıyor miskinleşiyor daha evel bu kadar ağır yaşamadık sanki ya çok korkuyorum bunuda kaybetmeye dayanamam gerçektenDışkılar olması gerektiği gibi.
Yulaf ile beslenme tek başına yeterli olmayacaktır. Tüy döneminde ya da beslenme şekli yüzünden tüye girmiş. O kapsüllerin vücudunda bir iğne gibi battığını düşünün ve bu onlarda karın ağrısı oluşturur. Süreç zor olduğundan pek hareket etmezler bu nedenle. B vitamini kompleksi kullanın ve aminoasit katkısı girin ara sıra.
Röhnfried ı tavsiye ile n11 den bölme diye aldım açıkçası korkuyorum bir üç kağıt çıkar hayvana zarar gelir diye biyoteknik kapalı kutu daha güven veriyor. Aynı yerden yine röhnfried entrobac ta almıştım 2 şer defa kullandım her iki ürünü ağır gelmiş olabilirlermi? Napsam hiç vitamin vermesemmi arkadaşın konuyuda işgal ettim..Fazla vitamin de tüy dönemine girmesine neden olabilir ama dozaj önemli burada. Uygun dozajını sağlarsanız ürünün problem yaratmaz. Elinizde ki ürünler iyi oldukça.
Sitemizde ortak siparişler kategorisine, istediğiniz ürünü almak isteyen olursa ortaklar bulabilirsiniz.Röhnfried ı tavsiye ile n11 den bölme diye aldım açıkçası korkuyorum bir üç kağıt çıkar hayvana zarar gelir diye biyoteknik kapalı kutu daha güven veriyor. Aynı yerden yine röhnfried entrobac ta almıştım 2 şer defa kullandım her iki ürünü ağır gelmiş olabilirlermi? Napsam hiç vitamin vermesemmi arkadaşın konuyuda işgal ettim..