İlk yavru çıktıktan sonra ne yapılmalı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Btublt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Btublt

Forum Sakini
İyi günler toplam 5 yumurta var ve ilk yavru bu sabah çıktı yumurtadan. Bu çiftin 2. Kuluçkasıydı ilk kuluçkada hiç yavru olmadığı için tecrübesizler. Yavru ara sıra tiz ve kısık bi ses çıkartıyor ciyaklama gibi bunun nedeni nedir? Birde her yavru sonrası kırılan yumurtayı yuvalıktan almalı mıyım? Ben yuvalığa taban malzemesi koymadım hiçbir zaman şu an koysam anne yadırgar mı diye çekiniyorum. Ek mama vitamin vs vermem gerekiyor mu genel olarak ne yapmalıyım nelere dikkat etmeliyim

Maşallah çok iyi görünüyorlar. Yuvada ki anormalliği anlayamadım ancak her şey yolunda görünüyor. Girişte ki dışkıyı soruyorsanız ne yazık ki böyle birikmeler olacaktır.
evet cok iyiler görüntüde 💜 biri 5 gun büyük onun gözü açıldı sesi duyulmaya başladı 🤗 2. yavrununda kursaginda boncuk boncuk yemleri görünce endise ettim ama onlarda normals sanırım anne baba güzel bakıyorlar şükür 🙏 dışkıları onemsemedim cikinca yuvayi atıp yenisini alacağım teşekkür ederim bilgilendirmeler için 🤗IMG20220823162853.jpgbeyaz olan anne yanindaki kara 9 ağustosta cikan ilk yavru 🐣

evet cok iyiler görüntüde 💜 biri 5 gun büyük onun gözü açıldı sesi duyulmaya başladı 🤗 2. yavrununda kursaginda boncuk boncuk yemleri görünce endise ettim ama onlarda normals sanırım anne baba güzel bakıyorlar şükür 🙏 dışkıları onemsemedim cikinca yuvayi atıp yenisini alacağım teşekkür ederim bilgilendirmeler için 🤗Ekli dosyayı görüntüle 25386beyaz olan anne yanindaki kara 9 ağustosta cikan ilk yavru 🐣
Oyyyy Maşallah 🧿 muhabbet kuşlarına gore daha çabuk yeme düşüyorlar sanırım
Sağlıkla büyüsünler ☺️

Oyyyy Maşallah 🧿 muhabbet kuşlarına gore daha çabuk yeme düşüyorlar sanırım
Sağlıkla büyüsünler ☺️
evet okudugum kadari ile bende öyle anladim Bulut teşekkür ederim 🤗 bugunde ilk cikan yavru hep yuva agzinda durup bakiniyor anne baba girip ciktikca dusecek diye baya endişe ettim ama masallah cok dikkatliler yavrulara karsi yuvadan cikarken iktiriyor yavruyu iceri dogru .. saşkınlıkla izliyorum gercekten.. daha once Hintbülbüllerinin yasantisinin izlemeye deger keyifli oldugunu okumustum gercekte de öyle belki eğitilen bir cins degiller ama kesinlikle kendilerini izleten bir tür 🤗

evet okudugum kadari ile bende öyle anladim Bulut teşekkür ederim 🤗 bugunde ilk cikan yavru hep yuva agzinda durup bakiniyor anne baba girip ciktikca dusecek diye baya endişe ettim ama masallah cok dikkatliler yavrulara karsi yuvadan cikarken iktiriyor yavruyu iceri dogru .. saşkınlıkla izliyorum gercekten.. daha once Hintbülbüllerinin yasantisinin izlemeye deger keyifli oldugunu okumustum gercekte de öyle belki eğitilen bir cins degiller ama kesinlikle kendilerini izleten bir tür 🤗
Maşallah 🧿ne güzel her kuş türünün ayrı bir keyifli yanı ver kardeşim de ipronoz almış bir çift onlarda yuvaliga girip çıkıyorlar mis ☺️ benim kulucka bitmek üzere ama tekrar gelecek sanırım umarım kafes değişimine izin veriler q

Maşallah 🧿ne güzel her kuş türünün ayrı bir keyifli yanı ver kardeşim de ipronoz almış bir çift onlarda yuvaliga girip çıkıyorlar mis ☺️ benim kulucka bitmek üzere ama tekrar gelecek sanırım umarım kafes değişimine izin veriler
tabikki hepsi ayri guzeller cok kanaryamiz vardi sonra muhabet kuslarimiz oldu hepsi iyi bakildi ama zamanlari gelince ayrildilar aramızdan malesef 😔 hepsi saglikli olsunlar butun canlar iyi yasamayi hak ediyor 🙏 hayırlı olsun yeni bebekler yeni kuluckalar yolumuz uzun 😊

tabikki hepsi ayri guzeller cok kanaryamiz vardi sonra muhabet kuslarimiz oldu hepsi iyi bakildi ama zamanlari gelince ayrildilar aramızdan malesef 😔 hepsi saglikli olsunlar butun canlar iyi yasamayi hak ediyor 🙏 hayırlı olsun yeni bebekler yeni kuluckalar yolumuz uzun 😊
Aynen öyle 👍 bakalım 2022 nin son kuluckalari nasıl geçecek ☺️bende sabırsızlıkla bekliyorum en çok Merak ettiğim renkleri
Yani şaşırtmaya devam mı edecekler yoksa kopya mi olacaklar Merak içindeyim 🤷🤣

Aynen öyle 👍 bakalım 2022 nin son kuluckalari nasıl geçecek ☺️bende sabırsızlıkla bekliyorum en çok Merak ettiğim renkleri
Yani şaşırtmaya devam mı edecekler yoksa kopya mi olacaklar Merak içindeyim 🤷🤣
valla bizde renk secenegi yok malesef 😁😁 erkekse renkli dişi ise beyaz 🤪 ama şu an ikiside kuzgun gibiler

Masallah sağlıklı olsunlar da
Bana kalsa Nuh'un gemisi gibi gücümün yettiği her kuş türünün bir çiftini alırdım 😂 hepsi ayrı bir deneyim ayrı bir tecrübe
insallah hepsi saglikli olsun🙏🙏 bana kalsa bende alip odanin birini kushane yapardim ama evde birde cadı kızım var 12 yasinda 4 ayaklı onlarin peşine koşacağım diye kalpten gider bu yaşında korkudan vazgectim 😁😁😁

Geri