Gerçekten mi hocam Show diye sattılar bi deMerhaba, erkek kuşunuz opal mutasyonlu ancak show değil. Umarım çok fazla ücret ödememişsinizdir. Tam jumbo
Hocam hadi showunu da geçtim iyi geçinsin benim dişiyle yeter de ama beni tedirgin eden çok farklı bi nefes alışı var çok hızlı kuyrukta sürekli aşağı inip çıkıyo elimden kaçtı biraz uçtu nefes alırken ses çıkarıyo hastalık olabilir mi diye tedirginim açıkçasıMerhaba, erkek kuşunuz opal mutasyonlu ancak show değil. Umarım çok fazla ücret ödememişsinizdir. Tam jumbo
Solunum problemi olabilir kuşunuzun.bi bakabilirmisiniz hocam solunum sıkıntısı olmasından şüpheleniyorum açıkçası
Ekli dosyayı görüntüle 18239
Gerçekten mi hocam baya baya dolandırılmışız desenizeSolunum problemi olabilir kuşunuzun
1-1.5 yaşında dedi aldığım yer o da yalan değilse hiç uçmamış kafesten çıkarılmamış hocam bu konuda ne yapabilirim yani soluksuz kalması konusundaİdmansiz olmasindan kaynaklı olabilir bu zor halleri
Çok sağolun hocam ?Hastalık kaynaklı değil ise ve tüy döneminden geçmiyorsa günlük düzenli uçurmalısınız ya da büyük salma kafeste bakmalısınız. Min 150 cmlik