İshal problemi

Duyguad

Yeni Üye
Merhaba,muhabbet kuşum 3,5 yaşında ishali var sitenizi gezdim inceledim e-coli olabilir diye düşünüyorum çünkü kötü kokuyor aynı zamanda. fotoğrafı sabah çektim dün akşam yatarken kafesi komple temizledim.altına kağıt gibi bir şey sermedim poşet serdim çünkü kağıt sıvıyı emiyor
siz ne dersiniz ne yapmam gerekiyor

Ekli dosyalar

• IMG_0156.jpeg
    IMG_0156.jpeg
    185.7 KB · Görüntüleme: 12
Son düzenleme:
Kuşu tünekte görebilir miyiz?(video)

Yemleri kusma veya tüm olarak dışarı atma kursak kısmında şişlik gibi bir durum var mı?
Poşeti kaldırmanız daha iyi olur kemirirler genellikle.

Merhaba, ecoli dışkısı gibi değil ancak kötü kokudan kaynaklı benzer tedavide kullanılan bir ilaç önerebilirim. Sulphamazethine veya baytril %2,5 tercih ediniz.

Yemleri kusma veya tüm olarak dışarı atma kursak kısmında şişlik gibi bir durum var mı?
Poşeti kaldırmanız daha iyi olur kemirirler genellikle

Poşeti kaldırmanız daha iyi olur kemirirler genellikle.
Teşekkür ederim cevabınız için. Poşeti sıvı miktarını anlayabilmek için gece sermiştim sabahleyin değiştirip havlu kağıt serdim. Kusma veya kursakta şişlik farketmedim yani genel olarak bir acayiplik yok halinde.İştahında da bir problem yok kahvaltı masasına ve tabaklara kamikaze uçuşu yapıyor. video eklemeye çalıştım ama 7sn lik videoya bile büyük diyor ekleyemiyorum.fotoğraf ekleyebildim

Ekli dosyalar

• IMG_0166.png
    IMG_0166.png
    208.6 KB · Görüntüleme: 8
Son düzenleme:
Merhaba, ecoli dışkısı gibi değil ancak kötü kokudan kaynaklı benzer tedavide kullanılan bir ilaç önerebilirim. Sulphamazethine veya baytril %2,5 tercih ediniz.
Teşekkür ederim🙏🏻 yazdığınız ilaçları nasıl temin edebilirim petshopta bulabilir miyim

ilaçları veterinerlerden veya zirai ilaç satan yerlerde bulabilirsiniz. Facebook üzerinden ilaç ismi aratırsanız satan birileri de çıkabilir.

Dışkılar kötü görünüyor. Bakteriyel enfeksiyon var muhtemelen. Doğanayın söylediği ilaçlar kullanılabilir. Ayrıyetten yeminizide değiştirmenizi önericem. Garden mix sade yemi tavsiye ederim...

Geri