merhaba 9 senedir benimle olan erkek bir muhabbet kuşum var. 1 aydır. hasta . neşesi iyi halsizliği yok ama dışkısı bu şekilde sizce nasıl bir tedavi uygulamam gerekiyor ? kuş tüyde bu arada
sulphamezathine vermiyim mi ? sayın yöneticim.3 gün entrobac gibi probiyotik ve elektrolit desteği vermenizi öneririm. Sonrasında B vitamin desteği sunabilirsiniz haftada 2-3 gün...
Proniyorik sonrası istişare yapılır?
Özm laboratuvarı var. Kuşunuzun dışkısını gönderebilirsiniz, dışkı analizi yapıyorlar. Kendilerine yarın ulaşın.musait olan arkadaşlar resimdeki dışkı hakkında bilgisi olan varmı?
sulphamezathine - sitraks - Röhnfried Gervit-W Multivitamin Takviyesi- B vitamini var
" dutch care 4 Dutch Salmo Stop 10 Gr (salmonella), (ecoli) Ve Bakteriyel Enfeksiyon Için salmostop101 " bıu ilaçtan satın aldım ama hala elime ulaşmadı beklıyorum.
Röhnfried Elektrolyt 3plus Kombine Elektrolit satın aldım bi de bunu deneyeceğim.
Hocam bende anlamıyorum. bir gun iyi dışkısı birgun böyle sulu. kafesi kemiriyor sarı pirinç kafes almıstım acaba diyorum kemirirken o mu yapıyor. aspur veriyorum 5-6 gundur ona da devam ediyim mi ? yoksa yeme mi geçiyim ?
ilk sitraks kullandım sonra sulphamezathine ( 7 gün kullandım ) ilk hasta oldugunda yani 1 ay önce falandı sanırım.
hocam hic sorma 9 senede ilk defa hasta oldu kuşum o yuzden kim ne dediyse aldım kuruma hastalıgı icin olan biteral bile yazdırdım doktora kalsın kenarda diye
hocam siz kekik veriyorum yazmıştınız bir kaç konuda onu nasıl veriyorsunuz ? 100 ml suya göre.. sizce ben nasıl bir yol izliyim..
peki hocam bu kekik suyunu 1 gün mü veriyim ? yoksa her gün tazeliyip 2-3 verebilir miyim ?
Bence isal değil kuruluk hastalığına yakalanmış olabilir .Lütfen kuşun göüsündeki kemiğe bak eğer sivri ve simsiyah ise kuruluk hastalığıdır. VE eger öyleyse durum çok ciddi ve acildir erken teşhis koymak önemlidir eğer zamanında doğru teşhis konulmazsa kuş yaşamını yitirebiliyor.AMA BUNU VETERİNERE GÖTÜR EN İYİSİ BUmerhaba 9 senedir benimle olan erkek bir muhabbet kuşum var. 1 aydır. hasta . neşesi iyi halsizliği yok ama dışkısı bu şekilde sizce nasıl bir tedavi uygulamam gerekiyor ? kuş tüyde bu arada