merhaba 9 senedir benimle olan erkek bir muhabbet kuşum var. 1 aydır. hasta . neşesi iyi halsizliği yok ama dışkısı bu şekilde sizce nasıl bir tedavi uygulamam gerekiyor ? kuş tüyde bu arada
Hocam benim kuşumun dışkıları da aynı böyle birkaç aydır. Hareketsizliği, kabarması, uyuklaması vs. yoktu. Fakat 2 hafta önce bir günlüğüne çok hasta oldu. Antibiyotik verdim düzeldi, yine de hala böyle sulu yapıyor. Şimdi sulphamezathine başladım bakalım faydası olacak mı. Bir de tüy döneminde şu an iştahsızlık falan da var.sabah ki dışkılar. bugun kuşumu tarttım 48 gram. aspur vermekten sanırım kilo aldı
Ben ishalde aspur oranını arttırıyorum aksine. Bu arada divitsol denen ilacı bulursanız kullanın derim.hocam kuş tüyde vitamin vericem 1-2 gun tüyden cıkınca ne yapmalıyım ? yemde gold wings kullanıyorum. aspuru kestim normal yem koydum.
Ben ishalde aspur oranını arttırıyorum aksine. Bu arada divitsol denen ilacı bulursanız kullanın derim.
İlaç değil pardon yanlış yazdım. İnternetten resmine bakabilirsiniz multivitamin gibi. Suyuna damlatıyorsunuz ve gerçekten işe yarayan ve ucuz şeylerden biridir.tüydeyken ilaç kullanmak iyi degil diye duymuştum. suanda b ve multi vitamin vericem. sonrası icin bir planım yok siz bilgili arkadaşların yorumlarıyla artık yol çizicem
o zaman tamam yarın alıyım teşekkür ederim.İlaç değil pardon yanlış yazdım. İnternetten resmine bakabilirsiniz multivitamin gibi. Suyuna damlatıyorsunuz ve gerçekten işe yarayan ve ucuz şeylerden biridir.
Kuşunuz tüy döneminde. Muhtemelen bundan kaynaklı halsizlik ve sulu dışkısı var. B kompleks vitaminler ve elektrolit desteği ile süreci götürmeniz gerekirmerhaba arkadaşlar. Uzun zaman sonra iyileşmeyen bir durum hala devam ediyor. kuşum 10-11 yaşında. yem yiyor neşesi bu aralar biraz azaldı. tüydeydi ilaç kullanamadım. şimdi sayın uzman arkadaşlarım lütfen yardım edin. ne yapmalıyım ? hem kuşun hem de dışkısının resmini ekliyorum. teşekkürler