Ishal

Muhabbet kuşu

iyikus.com Üyesi
Muhabbet kuşum ishal ona apexisol vitamin aldım.
Ne verebilirim
3166
Bayadır böyle yem olarak karışik yem veriyorum.

Son düzenleme:
Muhabbet kuşum ishal ona apexisol vitamin aldım.
Ne verebilirim
Ekli dosyayı görüntüle 3166
Bayadır böyle yem olarak karışik yem veriyorum.
Vitamin yerine bağırsak için ilaçlar var petshopta onlardan alıp yarım sulu ga 2 damla Damlatip koymalisiniz 1 gün sonra alıp dokmelisiniz suyu normal su koymalisiniz ishal geçmediyse 2 3 gün sonra tekrar taze suyu döküp ilaçlı su yapmalısınız.

Oyla 0
İshal durumu çok kotü ne yapmalıyım
Evde önerebileceğiniz bişeyler
Günde 3 defa kafesin altindagi kagitlari temizliyorum.

Son düzenleme:
Oyla 0
Merhaba, acil veteriner kontrolüne gitmesi gerekiyor. Bu tarz yeşil, kıvamsız yoğun sıvı dışkılar riskli seviyede ishal durumu.
Veteriner kontrolü sonrası Sulphamezathine Kullanımı
bu ürün verilebilir ya da veteriner uygun bir ilaç önerecektir.

Ekstradan yemine fazlaca yulaf ve aspur verebilirsiniz. Bu tohumlar ishali azaltan tohumlar. Ayrıca kuşlar için satılan probiyotiklerden vermekte kısa süreli de olsa iyi gelecektir.

Oyla 0
Sulphamezathine eczaneden temin edebilirmiyim.
Bide dal darı yiyince dişkisi biraz duzeliyor.
Avidiare ishal ilacı işe yararmı.

Son düzenleme:
Oyla 0
Avidiare yeterli olmuyor maalesef. Sizin durumunuz biraz ileri bir ishal vakası. Eczanede değil ama zirai tarım ve hayvan ilaçları satan yerlerden temin edebilirsiniz.

Oyla 0
Neden olmuş olabilir.
Dal darı verirken diskida hafif duzelme oluyor.
Sulphamezathine ne kadar fiyat olarak

Oyla 0
20-25 tl arası bir fiyatı var diye hatırlıyorum. Dal darıda işe yarar ama tek başına yeterli değildir. Son zamanlarda yeminde, suyunda yahut herhangi zehirli bir yiyeceğe yönelmiş olabilir mi?

İshalin bir çok sebebi olabiliyor. Üşütme, zehirlenme, bayat yem tüketimi, ilaçlı yemler, skt'si geçmiş vitamin vs kullanımı, herhangi bir sağlık sorunu ishali tetikleyebiliyor. Hatta bazen yumurta maması bile ishal yapabiliyor. Tek farkı yiyecek bağlantılı olduğunda 1-3 gün arasında geçiyor olması. Sizin durumunuz biraz bunun dışında kalıyor. Bu nedenle veteriner önerisine yöneldim direk. Stres bile ishale dönebiliyor.

Oyla 0
Ben daldarıyı yemligine tek tek ayırarak normal yem gibi kaba koysam yermi.
Sabah evden cıkmadan suluguna çay koydum

Son düzenleme:
Oyla 0
Avidiare ilaç aldım nasıl kullanmalıyım
Ilacta 20 damla diyor ama cok dedi petshopcu 10 damla yeterli dedi 3 gun artarda 3168

Son düzenleme:
Oyla 0
10 damla şeklinde verebilirsiniz. 20 damla büyük papağanlar için. Suyunu 8 saatte 1 tazelemelisiniz.

Oyla 0
yer ama bunu neden yapıyorsunuz ki? pek gerekli değil. Kendisi uğraşmayı seviyor.

Oyla 0
Hangi ilacı verdiniz acaba? Su içmesi güzel ama fazlası böbrek sorunlarını işaret etmektedir.

Oyla 0
Avidiare ishal ilacı
20190425_073153.jpg
Bazen biraz düzeliyo gibi oluyor ama.20190425_073436.jpg
Bu büyük dışkılamasının sebebi dişi esi yok .

Oyla 0
Geri