İshalin asıl sebebi ne olabilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haleee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tamam isabet olmuş. Tam suluğa 10 damla şeklinde uygulayın. 5-7 gün arası kullanalım..

Bu arada baytril yüzde kaçlık?
%10muş fotosunu çekmiştim vette. ama veteriner 2 ml ilaç artı su ekleyip şırınga ile verdi. bi de zolyte diye bi vitamin verdi bu çok iyi gelir diye. ikisini de dolaba koydum kullanın derseniz kullanırız

Ekli dosyalar

%10muş fotosunu çekmiştim vette. ama veteriner 2 ml ilaç artı su ekleyip şırınga ile verdi. bi de zolyte diye bi vitamin verdi bu çok iyi gelir diye. ikisini de dolaba koydum kullanın derseniz kullanırız

Malesef enjeksiyonluk baytrili ben önermiyorum. Hatta bununla ilgili bir konum var alta linkini bırakırım..

İlacın etken maddesi çok iyidir bu arada kuşlardaki en etkili antibiyotiktir..

3.jpg

Malesef enjeksiyonluk baytrili ben önermiyorum. Hatta bununla ilgili bir konum var alta linkini bırakırım..

İlacın etken maddesi çok iyidir bu arada kuşlardaki en etkili antibiyotiktir..

Ekli dosyayı görüntüle 32921

uyarı için çok teşekkür ederim bilmiyordum. çaresiz kalıp vermemişim iyi ki

Vitamin içeriği güzel b grubu aminoasit bir kaçta mineral içeriyor. Özellikle tüy döneminde daha faydalı olur. 0.2 ml 4 damla yapıyor. Eğer ağızdan damlat dediyse fazla gelir suluğa dediyse az gelir. Tam suluğa 7-8 damla ideal..

Vitamin içeriği güzel b grubu aminoasit bir kaçta mineral içeriyor. Özellikle tüy döneminde daha faydalı olur. 0.2 ml 4 damla yapıyor. Eğer ağızdan damlat dediyse fazla gelir suluğa dediyse az gelir. Tam suluğa 7-8 damla ideal..
antibiyotikten sonra mı kullanalım beraber mi peki

Bu arada yukarıdaki iyot takviyesini tam dolu suluğa sadece bir damla ekleyip kullanın. 2-3 haftada bir defa kullansanız yeterli..

GÜNCELLEME
sulphamezathinenin bugün 4.günü gündüzleri hala halsiz ve uyuyor. çok kilo verdi. yeminin aspur ve yulaflarından azıcık, artı daldarı yiyor. dışkısının sulu kıvamı geçmeye başladı ama ara sıra kabarcıklı ve mukuslu yapıyor. rengi de koyu yeşil. tamamen toparlaması için erken biliyorum ama yine de endişe veriyor bu hali. yapabileceğim başka bi şey var mı sormak istedim

Ekli dosyalar

Geri