bu ilaca başlamalı mıyım napıcaz çok kafam karışık ve zor durumda hissediyorumMetronidazol konusunda katılıyorum kesinlikle. Benim tecrübelerime görede ornidazol (biteral) çok daha başarılı bu hastalıkta..
bu ilaca başlamalı mıyım napıcaz çok kafam karışık ve zor durumda hissediyorumMetronidazol konusunda katılıyorum kesinlikle. Benim tecrübelerime görede ornidazol (biteral) çok daha başarılı bu hastalıkta..
O zaman kuşta hiv veya lösemi var. Gerçi hiv kuşlarda görülmez. Peki şuan ne kullanmalı sizce ? Ve ne zamana kadar ilaçla ilerlenmeli bilemedim.
bu ilaca başlamalı mıyım napıcaz çok kafam karışık ve zor durumda hissediyorum
bağışıklığını yüksek tutmak için neler yapabilirizValla ne zamana kadar ilaçlarla ilerlicez bilemiyorum hocam. Mümkün mertebe bakımına özen gösterilmesi bağışıklığını yüksek tutmaya çalışmak gerek. Hastalandığında da müdahale edicez yapıcak birşey yok. Yada bırakıcaz kendi haline ama dayanabileceğini sanmıyorum..
bağışıklığını yüksek tutmak için neler yapabiliriz
teşekkür ederim çok naziksiniz ama nereden yazayım anlamadımbu kusa tollisan ttk yada plus vet ronidazole gibi bir ürün girin yazın bana ben size ücretsiz olarak vericem
teşekkür ederim çok naziksiniz ama nereden yazayım anlamadım
bu kusa tollisan ttk yada plus vet ronidazole gibi bir ürün girin yazın bana ben size ücretsiz olarak vericem
merhaba yola dayanır mı emin olamadığım için danışmadım hiç.Merhaba Hale hanım,
Başka şehirdeki kanatlı veterinerlerine de danıştınız mı? Size önerebileceğim birkaç yer var
Uzaktan iletişimi kastetmiştim ama bu şekilde duracağına imkan varsa başka şehirdeki kanatlı alanında başarılı hekime muayene ettirmeniz daha iyi olur sonuçta kuşa her şey denendi ama sonuç ortada hatta ölüm durumu da söz konusu ki belirtiler o şekilde gösteriyor ama bilemeyiz tabiiki. Şehrimdeki Duru veteriner kliniği Yasin hocayı öneririm size,Türkiyedeki başarılı kanatlı hekimlerinden biridir. Amasya ile Eskişehir 6 saat diyor arası,6 saatlık yolculuk da çok uzun sayılmaz,kafes tabanına kalın yumuşak bir havlu koyarsınız kuşu da üzerine koyarsınız. Gece yolculuğu yaparsanız daha iyi olur kuş uyur böylece. Cerayan ve hava akımından korumanız lazım ama. Taşıma çantası önermiyorum saatlik yolculuklarda.merhaba yola dayanır mı emin olamadığım için danışmadım hiç.
ankaraya veya İzmire götürme ihtimalini daha önce ailemle konuştum ama kimse sıcak bakmadı. yazın 6 saat gidiş geliş şu aşamada tehlikeli de geliyo ama düşünücem tekrar bilmiyorum. evde kafes dışında baktığımız için bile ailemden çok tepki alıyorum inanın çok zor şartlarda ilerliyor bu süreç ama buraya yansıtmıyorum.Uzaktan iletişimi kastetmiştim ama bu şekilde duracağına imkan varsa başka şehirdeki kanatlı alanında başarılı hekime muayene ettirmeniz daha iyi olur sonuçta kuşa her şey denendi ama sonuç ortada hatta ölüm durumu da söz konusu ki belirtiler o şekilde gösteriyor ama bilemeyiz tabiiki. Şehrimdeki Duru veteriner kliniği Yasin hocayı öneririm size,Türkiyedeki başarılı kanatlı hekimlerinden biridir. Amasya ile Eskişehir 6 saat diyor arası,6 saatlık yolculuk da çok uzun sayılmaz,kafes tabanına kalın yumuşak bir havlu koyarsınız kuşu da üzerine koyarsınız. Gece yolculuğu yaparsanız daha iyi olur kuş uyur böylece. Cerayan ve hava akımından korumanız lazım ama. Taşıma çantası önermiyorum saatlik yolculuklarda.
Eğer gitmeyi düşünürseniz gitmeden evvel Yasin hocayla telefondan bir görüşmenizi öneririm. Kuşunuzun durumunu ona söylersiniz özet halinde,o da gelmenizi isterse götürürsünüz. Hem içiniz rahat olur bir uzmanın görmesinden dolayı,hem de belki kuş şifasını bulur. Böyle olmuyor çünkü,harekete geçmek gerekli hatta en başından gerekliydi. Şu kuşun iyileşememesi beni bile strese sokuyor.
yine de tavsiyeniz için çok teşekkürler her tavsiye çok değerli benim için. olmadı göze alıp götürürüm belki deankaraya veya İzmire götürme ihtimalini daha önce ailemle konuştum ama kimse sıcak bakmadı. yazın 6 saat gidiş geliş şu aşamada tehlikeli de geliyo ama düşünücem tekrar bilmiyorum. evde kafes dışında baktığımız için bile ailemden çok tepki alıyorum inanın çok zor şartlarda ilerliyor bu süreç ama buraya yansıtmıyorum.
Tolisan Tkk etken maddesi nedir hocam? Tolisanın amfoterisin b ürünüde varmı elinizde?
Doğru anlamak adına soruyorum,aileniz kuşu önemsiyor mu yoksa önemsemiyor mu?ankaraya veya İzmire götürme ihtimalini daha önce ailemle konuştum ama kimse sıcak bakmadı. yazın 6 saat gidiş geliş şu aşamada tehlikeli de geliyo ama düşünücem tekrar bilmiyorum. evde kafes dışında baktığımız için bile ailemden çok tepki alıyorum inanın çok zor şartlarda ilerliyor bu süreç ama buraya yansıtmıyorum.
yarın önce uzaktan iletişimi deneyim o zaman. duruma göre harekete geçerim. bana veterinerin iletişim bilgilerini atma şansınız var mıDoğru anlamak adına soruyorum,aileniz kuşu önemsiyor mu yoksa önemsemiyor mu?
Önemsiyorlarsa seçenek bu,yani şehir dışındaki bir uzman hekimden destek almak.
Bence şöyle yapabilirsiniz. Siz yine de telefondan Yasin hocayla görüşün whatsaptan da kuşun videosunu falan isterse atarsınız. Belki gitmenize gerek kalmadan size ilaç da kargolayabilir ki uzaktan da yardımcı olduğunu duyuyorum.
Ama getirin derse gidilmesi gerekli tabii.
Ama Yasin hocadan da destek alabilirsiniz ailenizin durumunu anlatıp. Belki Yasin hoca ailenizin fikrini değiştirebilir. Sonuçta kuştaki da can ve yavrucak acı çekiyor.
![]()
buldum galiba gerek kalmadıyarın önce uzaktan iletişimi deneyim o zaman. duruma göre harekete geçerim. bana veterinerin iletişim bilgilerini atma şansınız var mı