İthal gelen ürünlerin takibi

Kullanıcı Değerlendirmesi
5.00 Oylama

Doğanay Y.

Yönetici
iyikus.com Yetkilisi
Katılım
3 Tem 2017
Mesajlar
25,522
Çözümler
127
Yaş
33
Konum
Ankara

İthal gelen ürünlerin takibi

Değerli iyikuş sakinleri, pet sitelerden ya da büyük pet shoplardan aldığımız ithal menşei ürünlerin SKT konusunda ki güncelliğini, yeni ürün olup olmadığını bu başlıktan takip etmek ya da araştırmak için açılması kanısına vardım. İthal firmaların farklı farklı değil de ülkemizde bir iki distribütörü olması ve gelen malların hızla dağıtımı stok konusunda tek kaynaktan bilgi almamızda yeterli oluyor. Kurnaz pet site sahiplerine dikkat etmek gerektiğini bir kez daha hatırlattıktan sonra eğer ara bir dönemde ithal ürün ihtiyacınız varsa mutlaka genel bir araştırma yapınız ya da sağlıklı bir bilgi bulamazsanız buraya yorum bırakınız.

Gerek facebook, gerekse bazı yerlerde yeni ithal gelen ürünlerin duyurusunu geçmektedirler. Denk geldikçe de bende güncel olarak konuyu aktif tutmaya çalışırım.

*Bu arada belirtmek isterim ki yemlerin SKT'si genelde 1,5-2 yıl bandında girilir. Yani geçen yılın temmuz ayı mahsülü, 22 yılına kadar devam edebilir ancak her yıl üretilen bir ürünün eski tarihli paketini neden alasınız? Kuşlar için taze, temiz yemlerin önemini vurgulamama gerek yok diye düşünüyorum :)
Bir de böceklenme durumları olmasından dolayı mümkün mertebe güncel tarihli ürünlere yöneliniz. Eğer piyasada henüz yoksa yerli bir marka tercihi doğru olacaktır.

Bu arada yem premiksleri, mamalar için aynı durum tam olarak geçerli olmasa da alınan bir ürün için mutlaka -en az- 12 ay kullanım süresi kaldığından emin olunuz.
 
Üst