Bende kuşlar aynı olduğu için katılmadımtüm hızıyla devam. Katılmayan, beğenmeyen kalmasın
Gelenekselleştirmeyi planladığım bu yarışmaya herkesin katılımını bekliyorum.
Geçen ayın kazananı @Denizzzz olmuştu.
Ekli dosyayı görüntüle 13843
2021 Şubat Ayı Yarışma Duyurusu
2021 Şubat Ayı Yarışma Konsepti: Bir forum klasiği olan 'Güzellik Yarışması' Kuşlarınızın birbirinden güzel çekilmiş 1 ya da 2 fotoğrafını bu konu altına ekleyerek yarışmaya katılabilirsiniz. Oylama sistemi beğeni sayısına göre olacağından, yarışma anketi yapılmayacaktır. Fotoğraflar harici...iyikus.com
Geleneksel, her ay düzenlenecek güzellik yarışmamıza katılım nasıl olur?
Minik kurallar
- Kuşlarınızın birbirinden güzel çekilmiş 1 ya da 2 fotoğrafını bu konu altına ekleyerek yarışmaya katılabilirsiniz.
- Oylama sistemi beğeni sayısına göre olacağından, yarışma anketi yapılmayacaktır. Fotoğraflar harici atılan yorumlar silinecektir.
- Eklenecek fotoğraflar sadece tek mesajda olması gerekiyor. Ayrı ayrı postlar da olmamalı!
- Yarışmaya katılacağınız kuş size ait olmalıdır.
- Görseller link bağlantı yerine doğrudan sitemize yüklenmelidir.
- Dileyen kolaj uygulaması yapabilir fotoğraflarda
- Yarışmaya katılım 28.03.2021 tarihine kadar devam edecektir lakin son katılımlar taktir edersiniz ki daha az beğeni alabilir. Bu nedenle acele etmenizi öneririm.
- Yarışma sonunda kazanan arkadaşımızın kuşu aylık dergide yayınlanacaktır.
- Yarışmayı kazanan kişiye Yarışma Kazananı rütbesi, diğer ay kazananına kadar verilecektir.
- Bu aydan sonra bu konsept düzenli olarak devam edecektir ve ek olarak diğer yarışmalarda devam edecektir.
Gelenekselleştirmeyi planladığım bu yarışmaya herkesin katılımını bekliyorum.
Geçen ayın kazananı @Denizzzz olmuştu.
Ekli dosyayı görüntüle 13843
2021 Şubat Ayı Yarışma Duyurusu
2021 Şubat Ayı Yarışma Konsepti: Bir forum klasiği olan 'Güzellik Yarışması' Kuşlarınızın birbirinden güzel çekilmiş 1 ya da 2 fotoğrafını bu konu altına ekleyerek yarışmaya katılabilirsiniz. Oylama sistemi beğeni sayısına göre olacağından, yarışma anketi yapılmayacaktır. Fotoğraflar harici...iyikus.com
Geleneksel, her ay düzenlenecek güzellik yarışmamıza katılım nasıl olur?
Minik kurallar
- Kuşlarınızın birbirinden güzel çekilmiş 1 ya da 2 fotoğrafını bu konu altına ekleyerek yarışmaya katılabilirsiniz.
- Oylama sistemi beğeni sayısına göre olacağından, yarışma anketi yapılmayacaktır. Fotoğraflar harici atılan yorumlar silinecektir.
- Eklenecek fotoğraflar sadece tek mesajda olması gerekiyor. Ayrı ayrı postlar da olmamalı!
- Yarışmaya katılacağınız kuş size ait olmalıdır.
- Görseller link bağlantı yerine doğrudan sitemize yüklenmelidir.
- Dileyen kolaj uygulaması yapabilir fotoğraflarda
- Yarışmaya katılım 28.03.2021 tarihine kadar devam edecektir lakin son katılımlar taktir edersiniz ki daha az beğeni alabilir. Bu nedenle acele etmenizi öneririm.
- Yarışma sonunda kazanan arkadaşımızın kuşu aylık dergide yayınlanacaktır.
- Yarışmayı kazanan kişiye Yarışma Kazananı rütbesi, diğer ay kazananına kadar verilecektir.
- Bu aydan sonra bu konsept düzenli olarak devam edecektir ve ek olarak diğer yarışmalarda devam edecektir.
Katıl katıl ben oy veririmAlla alla yarisma olmus ben katılmamism ilginc