Abi şıan @Sultan Duman en fazla oyu almış para teklif et yarışmadan çekilsin ?Bosuna resim atmayın ben kazanacam
Yada yeni hesap açıp sana oy verelim. ?
Abi şıan @Sultan Duman en fazla oyu almış para teklif et yarışmadan çekilsin ?Bosuna resim atmayın ben kazanacam
Saymam ki onu sultan yarısması degilki muhabbet yarısması ozaman bende evdeki pomeron köpeklerimi paylasayim saymam adminlere duyrulurAbi şıan @Sultan Duman en fazla oyu almış para teklif et yarışmadan çekilsin ?
Yada yeni hesap açıp sana oy verelim. ?
Başlık ''Kuş Güzellik Yarışması'' yani ister Macaw olsun ister Jako olsun ister İspinoz olsun farketmez.Saymam ki onu sultan yarısması degilki muhabbet yarısması ozaman bende evdeki pomeron köpeklerimi paylasayim saymam adminlere duyrulur
Saymam ki onu sultan yarısması degilki muhabbet yarısması ozaman bende evdeki pomeron köpeklerimi paylasayim saymam adminlere duyrulur
EvetBirkaç defa beğenemiyor muyuz??
Birkaç defa beğendiniz saydım??Birkaç defa beğenemiyor muyuz??
Bu da bizimkisi... Lütfen biraz el atın.
Ben sizi beğendim ama birden fazla beğenebilseydik keşke ya ballara bak Maşallah!
bana da verin1 ile 20 arası oy 1 adet versele lega mama 20 ile 30 uncu oyu kullanan arkadaslara mama gervit yem kalamar ve 1 adet yavru hediye ediyorum oylar bana
görsel açılmadı. Tekrar yükler misiniz?
Haha çok iyimiş cidden❣??