Herkese merhaba sabah uyandığımda kuşu böyle kabarık ve halsiz buldum bi ara erkek kuşumda böyle olunca görseldeki baytrili kullanınca düzelmişti ilacı hemen kullanmaya başlamalı mıyım başlarsam kaç damla vermeliyim
Merhaba o gün veterinere götürdüm veteriner baytril verdi 1 şırınga ağzına bir damla şeklinde kabarıklığı uykulu hali geçti şu an erkeğe kafasını kaşıttırıyor ancak dışkısının etrafı biraz sulu gibi çiş mi ishal mi karar veremiyorum erkeğin dışkısı öyle olmuyor sizce düzelmiş mi şırınga bitene kadar devam etmeli miyim vücuduna çok antibiyotik yüklemek de istemiyorumMerhaba öncelikle kuşunuzun hasta olduğunu söylemek için daha fazla gözlem gerekiyor
Güncel dışkı resmini kısa bir video ve varsa başka belirtileri bildiriniz
Hasta olmayan kuşta bazen kısa süreliğine şekerleme yapmak için kabarık durabilir
Geçmiş olsunMerhaba o gün veterinere götürdüm veteriner baytril verdi 1 şırınga ağzına bir damla şeklinde kabarıklığı uykulu hali geçti şu an erkeğe kafasını kaşıttırıyor ancak dışkısının etrafı biraz sulu gibi çiş mi ishal mi karar veremiyorum erkeğin dışkısı öyle olmuyor sizce düzelmiş mi şırınga bitene kadar devam etmeli miyim vücuduna çok antibiyotik yüklemek de istemiyorum
3 gün kullandıkİlaç sonrası floranın eski düzenine oturması zaman alıyor. Bu süreçte dışkı boyaması belirli oranda kabul edilebilir. Kaç gün kullandınız ilacı
Geçmiş olsun baytril in faydası oldu mu size3 gün kullandık
Evet oldu önceki kuşumda hastalanınca iyi gelmiştiGeçmiş olsun baytril in faydası oldu mu size