Kafes düzeni

kafes içinde gereksiz olanlar ok işareti ile belirttim
Tünek ise enine olmalı
Renkli salıncağı da hocamın dediği gibi kafesini köşesine takabilirsiniz 🙂
Kafes ekipmanları ve kafes olması gerekn gibi beğendim
Umarım dostunuz uzun ve sağlıklı bir ömür geçirir 🐦

Evet evet ben de salıncağı düşünüyorum sabahtan beri biraz maliyetliydi de kıyamadım😳.Tünekler ahşap siz enine takın dediniz diye diğer ağaç olanı çıkarttım enine sığmadı

Evet evet ben de salıncağı düşünüyorum sabahtan beri biraz maliyetliydi de kıyamadım😳.Tünekler ahşap siz enine takın dediniz diye diğer ağaç olanı çıkarttım enine sığmadı
Sığmadı derken dışarı mi taştı öyleyse sizin için sakıncası yoksa tünek kafes dışına çıkabilir tüneklerin biri aşağıda biri yukarıda karşılıklı tabakilirsiniz
O Zaman salıncagi tüneklerin tam ortasına koyarsınız sorun olmaz

Hocam ip falan kemirmeyi çok seviyor diye ipli almıştım neyse rahat etsin de beyefendi sorun değil. Çıkardıklarımla dışarıda park yaparım artık çok teşekkür ederim.Bi de kaç oyuncak uygun olur sizce.

Ekli dosyalar

• IMG_20230328_131619_617.jpg
    IMG_20230328_131619_617.jpg
    141.3 KB · Görüntüleme: 8
kaff.jpg
Bana kalırsa mavi işaretli yere indirilmeli o tünek. Salıncak ta bize uzak olan sağ dip köşeye yakın asılmalı eğer asılacaksa. Oyun alanında oyuncak sayısı size kalmış.
Gaga taşını indirmeyin hocam, o sabit kalsın yerinde. Suluğu da 2 tel indirmeniz gerekiyor tüneği aşağı çekerseniz.

tek kuş için yeter ancak muhabbet kuşu gibi yatay eğimli uçan kuşlar için biraz eksik kalıyor. Yükseklikten çok yatay genişlik önemli

Geri