Kafes seçimi nasıl olmalı?

minikmichael

Forum Sakini
2 tane sevda papağanım var şuan 60,30,30 ölçülerinde kafesleri, daha büyük bi kafes almak istiyorum. Kafes almanın inceliklerini araştırdım ama çok karmaşık bilgiler çıktı üretim ya da arkası kapalı olan kafeslerden istemiyorum. Tellerin kalitesini nasıl anlayabilirim içeriği nasıl olmalı? Önerilerinizi de bekliyorum.

Çok ince telli olmaması lazım. Elektrostatik boya ile kaplı olmalı. Genelde tel kafeslerin benzer kalitede galvaniz ile kaplanmış hallerine rastlıyoruz ancak pek uzun soluklu olmuyorlar. Örnek satılan kafeslerden atarsanız daha sağlıklı yorumlar yapmamız mümkün olacaktır. Kalın metal telliler ideal olacaktır papağanlar için

Çok ince telli olmaması lazım. Elektrostatik boya ile kaplı olmalı. Genelde tel kafeslerin benzer kalitede galvaniz ile kaplanmış hallerine rastlıyoruz ancak pek uzun soluklu olmuyorlar. Örnek satılan kafeslerden atarsanız daha sağlıklı yorumlar yapmamız mümkün olacaktır. Kalın metal telliler ideal olacaktır papağanlar için
Kaplamalarını nasıl ayırt edebilirim? İnternetten almayı pek düşünmüyodum ama pet shopların çoğu kafesin kaplamasından anlamıyo sadece kaliteli diyip geçiyolar bi marka öneriniz var mı? İnternette beğendiğim örneklerden Vision kafesin altındaki genişlik güzel ama diğer fotoğraftaki kafes gibi kullanışlı değil sanki.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20231001_163259_n11.jpg
    Screenshot_20231001_163259_n11.jpg
    302.2 KB · Görüntüleme: 9
  • Screenshot_20231001_163932_Chrome.jpg
    Screenshot_20231001_163932_Chrome.jpg
    275.7 KB · Görüntüleme: 9
Hagen güvenli bir kafes, galvaniz kaplamalı. Aliexpress kafesi ise normal boyalı kafes gibi duruyor. Seba kafesler elektrostatik boyalı üretiliyor, incelenebilir. Beyaz ya da talep ettiğiniz renkte kaplamalar olabiliyor.

kafes piyasasını takip edemiyorum ancak sanayi bölgelerinde ürünlerinizi kendiniz elektrostatik boya ile kaplattırabilirsiniz.

Bildiğim kadarıyla o boyadan önce arındırılması gerekiyor. Detaylarını bulduğunuz yer ile görüşmenizde yarar var. Galvaniz telin üzerine atılması gerekiyor diye biliyorum.

Geri