Turuncasli
iyikus.com Üyesi
Merhaba, kuş görünüş olarak sağlıklı bir tutum sergiliyor. Dışkı görseli atar mısınız?
Serinlemek ve uyumak için alt köşeye geçebiliyorlar
Çok teşekkür ederim ??Bi ureticiden aldım bilgiyi suluguna 1 2 damla elma sirkesi damlat ama suluk tam dolu olsun sen yine de sebze falan ver bol bol takviye yap yine se bi bilgili aciklama yapmadan birşey yapma ama elma sirkesi damlat 1 damla sabah degistir 1 gun normal su ver 1 gun sirleki ama elma olcak sakin uzum verme
Elma sirkesi bir işe yaramaz, boşuna kullanmayın. Kaliteli bir probiyotik (örneğin Entrobac) ve elektrolit (örneğin Elektrolyt 3 Plus) kullanmalısınız. Dışkı hafif ishal gibi duruyor, hem dışkısında hem de fiziksel olarak fazla bir sorun gözükmüyor. Söylediğim ürünler ile 1 hafta içinde dışkısı toparlanacaktır.Çok teşekkür ederim ??
Dıazyme 256 kullanıyordum ama onu vermeyeyim miElma sirkesi bir işe yaramaz, boşuna kullanmayın. Kaliteli bir probiyotik (örneğin Entrobac) ve elektrolit (örneğin Elektrolyt 3 Plus) kullanmalısınız. Dışkı hafif ishal gibi duruyor, hem dışkısında hem de fiziksel olarak fazla bir sorun gözükmüyor. Söylediğim ürünler ile 1 hafta içinde dışkısı toparlanacaktır.
Çok teşekkür ederimElinizdeki ürün bitene kadar diazyme kullanırsınız. Bitince ise Entrobac'a geçmenizi tavsiye ederim![]()
Salonda kalıyor esme olmadığı için cami açıyoruz ama cereyan olmuyor bu sebep olur muKuşta yada dışkıda herhangi bir sorun görünmüyor. Akif'in dediği ürünleri alıp kullanabilirsiniz ekstra faydası olucaktır.. Bunun dışında dediğim gibi bir sorun yok gibi. Kuş cereyanda (hava akımında) falan kalmadı dimi?
Salonda kalıyor esme olmadığı için cami açıyoruz ama cereyan olmuyor bu sebep olur mu