Yusuf Berkay
Yeni Üye
Yani sürekli etraftan bir şeyler toplama çabasında kuşum. Tavuk gibi geziyor. Günde 3-4 saat dışarıda zaten. Onun dışında kuş kumu kalamar kemiği dal darısı falan yiyor. Ekstra olarak 4-5 gün önce yumurta vermiştim.Merhaba ,
Yem dışında birşey yedi mi ?
Evvet dışkı ya benziyor ama kana benzetemedim
Takip ediniz bundan sonraki diskiyi takip edip görsel yükleyiniz
Yerden birşey yemiş olmalı oyun hamuru gıda boyalı her hangi birşey varmı evinizdeYani sürekli etraftan bir şeyler toplama çabasında kuşum. Tavuk gibi geziyor. Günde 3-4 saat dışarıda zaten. Onun dışında kuş kumu kalamar kemiği dal darısı falan yiyor. Ekstra olarak 4-5 gün önce yumurta vermiştim.
Yok hayır, o tür yediği bir şey aklıma gelmedi.Yerden birşey yemiş olmalı oyun hamuru gıda boyalı her hangi birşey varmı evinizde
Anladım peki şuan durumu nasılYok hayır, o tür yediği bir şey aklıma gelmedi.
Malesef kafes tabanındaki malzemeden dolayı dışkı ayırt edilemiyorEkli dosyayı görüntüle 28757böyle dışkısı, sabah kalktığımda bulmuştum kırmızı olanı bir de birkaç gün önce kafes tabanında görmüştüm.
Tüneğin üstündekileri atmıştım aslında ama yarın çekip atayım olmadıMalesef kafes tabanındaki malzemeden dolayı dışkı ayırt edilemiyor
Temiz peçete üzerinde olacak şekilde paylaşırsanız sevinirim
Anladım tünek üstündekiler eğer taze dışkı ise sorun yok dışkıdaTüneğin üstündekileri atmıştım aslında ama yarın çekip atayım olmadı
Kesinliklediskida bir sorun gorunmuyor. bu arada ramazan yetgin'i gorunce ufak bi tebessum ettim cok kral hocadir