Kakasında yem var

Esrayılmaz

iyikus.com Üyesi
Muhabbet kuşum 5 gündür kusuyordu. 2 gündür de her zaman olmamakla birlikte kakasında yem olduğunu gördüm. Kakası herzamankinden daha küçük ama yapı olarak normal bir dışkı görünümünde ama küçük ve dediğim gibi içinde de bazen yem oluyor

Yarın hemen temin edeceğim. Peki ağızdan verirken kuşun boğazına kaçıyor gibi oluyor boğuluyor gibi bir müddet öksürüp hapşırıp duruyor suyuna katsam fazla etkili olmaz mı? Eğer katabilirsem ne ölçüde kullanmalıyım

Oyla 0
Bu tip ürünler daima ağızdan daha sağlıklı olacaktır. Steril bir su kabında verilmiyor ise pek anlamı olmuyor. Birde ilaç kalıntıları suluktan uzun süre geçmiyor ne yazık ki. Ağızdan ilaçlandığında kusar gibi hareketler, hapşurma durumları tadından kaynaklı.

Oyla 0
Tamam bilgileniriz için çok teşekkür ederim
Bu tip ürünler daima ağızdan daha sağlıklı olacaktır. Steril bir su kabında verilmiyor ise pek anlamı olmuyor. Birde ilaç kalıntıları suluktan uzun süre geçmiyor ne yazık ki. Ağızdan ilaçlandığında kusar gibi hareketler, hapşurma durumları tadından kaynaklı.
Peki kaç damla vermeliyim günde 1 damla mı yoksa sabah akşam birer damla şeklinde mı vermeliyim?

Oyla 0
Kuşuma henüz hiçbir ilaç tedavisine başlamadım ancak bugün geceden itibaren kakasında hiç yeme rastlamadim enerjisi ve kabarıklığıda normale yakına döndü. Kusma olayı da yine hiç görmedim oyuncaklarına ilgisi normale döndü. Yine de tedavi amaçli ilacı kullanmalı miyim?

Oyla 0
Tamam bilgileniriz için çok teşekkür ederim

Peki kaç damla vermeliyim günde 1 damla mı yoksa sabah akşam birer damla şeklinde mı vermeliyim?
1 damla vermek yeterli olacaktır. Sabah ya da akşam 1 damla. 2. kez tekrarlamak gerekmiyor.

Düzelmesine sevindim ama sürece başlandı ise devam etmenizi öneririm.

Oyla 0
Geri