Kanaryam ishal gibi sulu beyaz dışkı yapıyor

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Esy1021
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Esy1021

Yeni Üye
Katılım
20 Kas 2022
Mesajlar
8
Yaş
34
Konum
Mersin
Kanaryam ishal gibi veterinere götürdüm ishal ilacı verdi ama geçmedi vitamin de verdi geçince kullanırsınız demişti geçmediği için kullanamadım. Başta kafesin altına koyduğum kağıt hep ıslak ben de suyuyla oynayıp yıkanıyor sandım baktım her gün oluyor öyle olmadığına karar verdim ishal gibi ama çok cıvık değil onu yaptıktan hemen sonra arkasından beyaz bi şey yapıyor. Lütfen yardım eder misiniz korkuyorum bi şey olacak diye
 
Merhaba , veteriner ile iletişime geçiniz hangi ilacı verdi ismini bilmiyorsanız öğreniniz
Kuşun genel durumunu anlatan kısa bir video paylaşırsanız iyi olur
YouTube üzerinden
 
Benim kuşum korkudan stresten ishal olmuştu. 1 hafta gecmedi daha kötü olmuştu. Veteriner Antibiyotik verdi hiç faydası olmadı daha sonra doğal yolla nasıl yapabilirim diye araştırdım. Yine de bilen kişilerin yorumunu bekleyin.
 
Son düzenleme:
Benim kuşum korkudan stresten ishal olmuştu. 1 hafta gecmedi daha kötü olmuştu. Veteriner Antibiyotik verdi hiç faydası olmadı daha sonra doğal yolla nasıl yapabilirim diye araştırdım. Hamur yaparken kullandığımız toz instant maya varya Mercimek kadar tam dolu suluğuna koydum karıştırdım taktım içti sonra düzeldi. Yine de bilen kişilerin yorumunu bekleyin.
Acaba bende de işe yarar mı ki teşekkür ederim dediğiniz gibi başka bilgisi olan varsa yazar belki bekleyeyim
 
İlacın ismini biliyorum aslında. Youtube üzerinden paylaşım olayını anlamadım. İlacın ismi diarex ishal kesici diye geçiyor
 
Görsel yüklemiştim bakabilir misiniz
 
Bu tarz ürünler beslenme kaynaklı problemlerde iyi oluyor. Genelde 2 gün kullanım sonrası kesilmesi gerekir ancak geçmiyorsa antibiyotik kullanmak gerekiyor. Bakteriyel kaynaklı ishallerde bir çok ilaç seçeneğiniz var.
mutlaka okuyunuz
 
Üst