KanaryalıVeMutlu
Forum Sakini
2 tane kanaryam var biri dişi biri erkek . erkek olan hareket edince pıt pıt ses geliyor hani kıyafetinize dokununca elektrik çarpar ya onun gibi ses geliyor yalnız hareket edince dişide yok
neden böyle oldularki meyve sebzelerini veriyorum haşlanmış yumurta veriyorum oda sıcaklığı sıkıntı ıstııcımız bozuk olduğu için birde probiyotik vitamin takviyesi yapmıyorum yem markası kaliteli değil bilmeden aldım çöpede döküp yenisini alamıyorum annem babam kızıyor bitmesi lazım neden ):Dışkılar inanılmaz kötü
En kısa zamanda kanatlı veterinerine götürmenizi tavsiye ederim. Renk, form, leke, kristalenmeler hepsi mevcut. Ciddi bir rahatsızlığı var gibi duruyor.
Sen kendin söylüyorsun işte. Bu yem mevzusu çok sıkıntı. Kalitesiz yem alınca bir sürü hastalık kaçınılmaz oluyor.neden böyle oldularki meyve sebzelerini veriyorum haşlanmış yumurta veriyorum oda sıcaklığı sıkıntı ıstııcımız bozuk olduğu için birde probiyotik vitamin takviyesi yapmıyorum yem markası kaliteli değil bilmeden aldım çöpede döküp yenisini alamıyorum annem babam kızıyor bitmesi lazım neden ):
Tabi canım. Sırf yemden diye teşhis koyamayız tabi ki ama yemin de etkisi çok oluyor elbette.Maalesef dışkıyı gözle analiz edemedim. İlaç öneremeyeceğim bu yüzden. Tam olarak yemden değil bence. Dökmeyin ama biraz bol kullanın
Haşlanmış yumurta kestiğinizde dışkı aynı bu şekilde devam mı ediyor?
her pazar haşlanmış yumurta veriyorum bu pazarda verdim ama kakalar b öyleMaalesef dışkıyı gözle analiz edemedim. İlaç öneremeyeceğim bu yüzden. Tam olarak yemden değil bence. Dökmeyin ama biraz bol kullanın
Haşlanmış yumurta kestiğinizde dışkı aynı bu şekilde devam mı ediyor?
Tabi canım. Sırf yemden diye teşhis koyamayız tabi ki ama yemin de etkisi çok oluyor elbette.
sularına 3 damla li mon damlatmıştım ondan olmuş olabilirmi ?Elbette. Yem temel besini. Bir sorun varsa orada genel olarak kuşu etkiliyor ama bayat yem olması lazım, bozulmuş olması lazım, pis/tozlu bir yem olması lazım ki anca bu kadar kötü hale getirebilsin. Tam anlamıyla yemden olsaydı kuşun yemesi içmesi durması gerekirdi.
veterinere gösterdikten sonra burda olacağım yardımlarınız için herkese teşekür ederimHayır limonla alakası yok. Bakteriyel, mantar etkenli dışkılar. İç parazit için uygun ürünler kullanmak lazım. Nilverm olabilir.