Kanatta kanama

Kuş Anasıı

Yönetici
Moderatör
Birkaç gündür evde yoktum bugün geldiğimde bizim oğlanın kanadında kan gördüm. Sanırım kavga etmiş kafesteki diğer kuşlardan biriyle. Bayağı kanamış. Hemen elektrolit verdim kan kaybettiği için. Rahat durmadığı için çok net çekemedim ama kanadının altında şöyle bir yara var. O kısmı yıkadım kan kuruyup kalmamış yani o şekilde şu an. Ne yapmalıyız?

Ekli dosyalar

• 3FA59501-BC6C-4ACF-8B53-F79218529A84.jpeg
    3FA59501-BC6C-4ACF-8B53-F79218529A84.jpeg
    483.6 KB · Görüntüleme: 19
Maalesef Buçi’yi az önce kaybettik. Durup dururken oldu hiçbir şeyi yoktu. Yarası da derin değildi, ilacı yemiş olma ihtimali de yok. O kadar üzgünüm ki ne desem bilemiyorum. Elime doğmuştu..

Ekli dosyalar

• AB598891-B57F-45CA-A135-891F354DC2D8.jpeg
    AB598891-B57F-45CA-A135-891F354DC2D8.jpeg
    516.7 KB · Görüntüleme: 5
Başın sagolsun çok üzüldüm. Umarim diğer kusların saglıkla yaşarlar bir daha yasamazsin böyle birsey
Sağolun 🙏🏻 İnşallah.. Pıtır da buna çok düşkündü dibinden ayrılmazdı, inşallah iyice stres yapmaz
Vicdan azabı çekiyorum ama fark etmeden ilacı yedi zehirlendi mi acaba diye. Sabah evden çıkarken baktım enerjisi yerindeydi her şey normaldi. Gerçekten çok üzgünüm

Sağolun 🙏🏻 İnşallah.. Pıtır da buna çok düşkündü dibinden ayrılmazdı, inşallah iyice stres yapmaz
Vicdan azabı çekiyorum ama fark etmeden ilacı yedi zehirlendi mi acaba diye. Sabah evden çıkarken baktım enerjisi yerindeydi her şey normaldi. Gerçekten çok üzgünüm
Hayır sakın öyle düşünmeyin. Eğer boynuna ilacı sürmeseydiniz bu sefer neden ilacı sürmedim diye düşünecektiniz. İlaç boynundaki acıyı da almıştır hem. Ben ilaçla alakası olduğunu düşünmüyorum. İlaç zaten acıdır. Acı olan birşeyi ısrarla yememiştir. Ona en iyi şekilde baktığınıza eminim, Ömrü bu kadarmış😞 Başınız sağolsun,

Geri