3 gün önce maydanoz sapı, 2 gün önce de salatalık yemişti. Onun haricinde yem dışında bir şey vermedim.Kanamada renk bu şekilde olmaz. En son ne yedi kuşunuz? Kafeste boyalı gaga taşlarından takılı mı?
Peki su olarak musluk suyu mu kullanıyorsunuz? Yeminde bir değişiklik yaptınız mı, paketli yem mi açık yem mi veriyorsunuz?3 gün önce maydanoz sapı, 2 gün önce de salatalık yemişti. Onun haricinde yem dışında bir şey vermedim.
Sıvı kaybı çok.
Merhaba yediği şeylerden kaynaklı olabilir kusta kabarma kusma vs. yoksa korkulacak bişey yok 3 gün saf su ve yem dışında birşey kullanmayın 3 gün sonra tekrar bakalimBugün kafeste böyle bir dışkı gördüm. Kanlı gibi geldi bana. Bir sorun gibi görünüyor mu? Kan var mı yoksa renk değişikliği mi? Geçici bir durum mu?
Hiçbir zaman musluk suyu kullanmadım. Yemi 1 ay önce almıştım onu kullanıyor, değiştirmedim o süreden beri.Peki su olarak musluk suyu mu kullanıyorsunuz? Yeminde bir değişiklik yaptınız mı, paketli yem mi açık yem mi veriyorsunuz?
Kabarma yok, halsizlik yok ama arada bir kusuyor.Merhaba yediği şeylerden kaynaklı olabilir kusta kabarma kusma vs. yoksa korkulacak bişey yok 3 gün saf su ve yem dışında birşey kullanmayın 3 gün sonra tekrar bakalim
Kusma varsa sıkıntı olabilir hocalar görüp cevap vereceklerdir geçmiş olsunHiçbir zaman musluk suyu kullanmadım. Yemi 1 ay önce almıştım onu kullanıyor, değiştirmedim o süreden beri.
Kabarma yok, halsizlik yok ama arada bir kusuyor.