kanlı dışkı

mabişkuş

iyikus.com Üyesi
merhaba, iyi akşamlar dün akşam kuşumda halsizlik kabarıklık ve koyu yeşil dışkı vardı en son bu şikayetle veterinere gittiğimizde vitaform vermişti onu kullandım bugün iyi oldu lakin 1saat önce kadar kafeste kanlı dışkılar buldum kuyruğu bu şekilde dünden beri düşük duruyor dışkı rengi de böyle koyu yeşildi ne yapabilirim sabaha kadar bir şey olmaz umarım

merhaba, iyi akşamlar dün akşam kuşumda halsizlik kabarıklık ve koyu yeşil dışkı vardı en son bu şikayetle veterinere gittiğimizde vitaform vermişti onu kullandım bugün iyi oldu lakin 1saat önce kadar kafeste kanlı dışkılar buldum kuyruğu bu şekilde dünden beri düşük duruyor dışkı rengi de böyle koyu yeşildi ne yapabilirim sabaha kadar bir şey olmaz umarım

Maalesef kanlı dışkı son aşamada görülen bir durum.Durumu çok ciddi ,vitaform çok basit formlu vitamin katkılı bir ilaç.Acilen veterinere götürmelisiniz.

Maalesef kanlı dışkı son aşamada görülen bir durum.Durumu çok ciddi ,vitaform çok basit formlu vitamin katkılı bir ilaç.Acilen veterinere götürmelisiniz.
sabah mutlaka götüreceğim zaten şu an halsiz değil tünekte duruyor kan da geçti dışkısı olması gerektiği gibi şu an parlak yeşil 2ay önce zambak yemişti ondan sonra sürekli böyle hastalanmaya başladı veteriner tedavi uyguladı fakat hasta olma aralıkları uzadı sadece hastalığı bitmedi çok korkuyorum kaybetmekten

Merhaba bu kuşun son durumu nedir

Merhaba bu kuşun son durumu nedir
kusura bakmayın şu an gördüm mesajınızı durumu şu an gayet iyi bactrim şurup satın alamadım maalesef reçeteli bi ilaçmış veteriner sulphamezatine verdi mamalarını da daha kolay sindirilebilir bi mamayla değiştirdim teşekkür ederim merak ettiğiniz için

kusura bakmayın şu an gördüm mesajınızı durumu şu an gayet iyi bactrim şurup satın alamadım maalesef reçeteli bi ilaçmış veteriner sulphamezatine verdi mamalarını da daha kolay sindirilebilir bi mamayla değiştirdim teşekkür ederim merak ettiğiniz için
Rica ederim. @neanderthalensis 'e katılıyorum.İnşallah başka sorun yaşamazsınız🙏

çok sağ olun allah razı olsun🙏dediğiniz şekilde yapacağım 12saatte bir tazeliyorum sularını bol bol da içiyor.dün akşam yine kuyruğunda düşüklük oldu sanırım sindirmekte zorlanıyor entrobac var yemlerinde aslında ama sindirim güçlendirici kullanmayı önerir misiniz ayrıca

Rica ederim. Sindirim güçlendiriciler düzenli programlarına dahil edildiğinde faydalı. Ancak ara ara kullanımları pek etkili değil doğrusu. Bu nedenle ilaç tedavisi sonrası iyi olacaktır peş peşe kullanımı ama markasını da bilmek lazım. Probiyotik gibi bir takviyeyi kast ediyorsanız onu da normal beslenme programına haftada 1-2 kez verecek şekilde planlamalısınız.

Merhaba geçmiş bir olsun tekrardan foruma yazmaniza konu açmanıza çok sevindim umarım kuşunuz en yakın zamanda şifa bulur ben istegramda size önerdiğim kişiyim 😊 gelişmeleri takip edicem en yakın zamanda iyileştiğini görmek mutlu eder bizi

ayni şikayetten araştırma yapacaklar için güncelleme eklemek istedim kuşumun tekrarlayan hastalığı vardı hazirandan beri 2bin tl kadar masraf yaptım…sürekli bağırsağında bakteri var diye test yapmadan farklı ilaçlar verdi veterinerler kullandım iyi bi şekilde bakım yaparak 1hafta sonra tekrar hastalandı çok koyu yeşil dışkı, arada sulu beyaz dışkı yapıyordu yüz üstü yatıyordu çok da su içiyordu en son kanlı görünce dışkısını İpek hanımın tavsiyesiyle buraya danıştım tedavisini 5gün arayla tekrarlamamı önerdiler probiyotik ve vitamin takviyesini de yaptım haftada 2kere hastalanan kuşum o gündür çok iyi allah razı olsun hepinizden İpek hanıma da çok teşekkür ederim🥰kendi kuşlarıymış gibi durumunu sorup ilgilendiler keşke en başından o kadar ilaç kullanıp kuşu yormadan danışsaydım buraya

ayni şikayetten araştırma yapacaklar için güncelleme eklemek istedim kuşumun tekrarlayan hastalığı vardı hazirandan beri 2bin tl kadar masraf yaptım…sürekli bağırsağında bakteri var diye test yapmadan farklı ilaçlar verdi veterinerler kullandım iyi bi şekilde bakım yaparak 1hafta sonra tekrar hastalandı çok koyu yeşil dışkı, arada sulu beyaz dışkı yapıyordu yüz üstü yatıyordu çok da su içiyordu en son kanlı görünce dışkısını İpek hanımın tavsiyesiyle buraya danıştım tedavisini 5gün arayla tekrarlamamı önerdiler probiyotik ve vitamin takviyesini de yaptım haftada 2kere hastalanan kuşum o gündür çok iyi allah razı olsun hepinizden İpek hanıma da çok teşekkür ederim🥰kendi kuşlarıymış gibi durumunu sorup ilgilendiler keşke en başından o kadar ilaç kullanıp kuşu yormadan danışsaydım buraya
Merhaba öncelikle ailenin yeni üyesinin iyi olmasına çok sevindim 😍 iyiki tavsiyeleri dinledin ve sağolsun hocalar ilgilendiler umarım bundan sonra hiç sorun yaşamaz tüyü kadar ömürlü olsun🎉

istenilen bilgileri eksiksiz yazıp, dışkı ve kuşun fotolarını NET olarak paylaşıp, konuyu uzatmadan tedaviyi eksiksiz uygulayınca başarı şansı doğal olarak çok yükseliyor

koksidiyoz tekrar edebilir yaşam döngüsünden dolayi ancak endişe etmeyiniz

bulabilirseniz toltrazuril etken maddeli antikoksidiyal ilaç alin veterinerden elinizde bulunsun

Geri