Peki senelerce dursa bir sorun olur mu? 2-3 sene gibi.sorun olmayacaktır.
Durur ama gerek yok. 10-15 tl bir şey zaten.?Peki senelerce dursa bir sorun olur mu? 2-3 sene gibi.
Elimde 1 paket var bayağı bir gidiyor indirime girmişken 1 tane daha alayım dedim ondan.Durur ama gerek yok. 10-15 tl bir şey zaten.?
Bir dahakine Witte Molen veya Garden Mix tercih edebilirsin.Elimde 1 paket var bayağı bir gidiyor indirime girmişken 1 tane daha alayım dedim ondan.
Tamam bu seferde gold wings alayim memnundum zaten aldığım sitede yok maalesef garden mix kum. Zaten grit olması ve içeriği önemli sanırsam.Bir dahakine Witte Molen veya Garden Mix tercih edebilirsin.
Garden Mix Grit Kuş Kumu İncelemem
Elimdeki Versele Laga Grit kuş kumunu yenilemek istediğimden farklı bir markanın ürüne yönelmek istedim. Marka çok da fark etmiyor zaten kuş kumlarında.. Madem aldım bir de inceleme yapayım alacaklara fikir olsun dedim. Resimden de görüldüğü üzere marka Garden Mix. Ürünün dışını ve içeriğini...iyikus.com
Peki sizce bozulma olur mu uzun sürede?Grit olduktan sonra markası çok önemli değil merak etmeyin![]()
ben kavanozda barindiriyorum.7 ay oldu. Grit kum ve karanlık dolabın içinde. zaten paketi siyah bayağı.
Ekli dosyayı görüntüle 17728
Bir dahakine beaks ya da VL nin grit kumunu deneyeceğim ama kum az bile olsa çok geç sürede biten birşey bayağı sürecek denemem sanırsam.Beaks şuan alinabilecek en iyi yerli karisimlardan
Bu arada kafese koyduğun kumu ayda bir yenilemeyi ihmal etme..Bir dahakine beaks ya da VL nin grit kumunu deneyeceğim ama kum az bile olsa çok geç sürede biten birşey bayağı sürecek denemem sanırsam.
Evet biliyorum kirleniyor kum. Sipariş verdim yarın gelince kullanırız yenisini inşallah beğenir.Bu arada kafese koyduğun kumu ayda bir yenilemeyi ihmal etme..