kargam kusuyor ve ishal

esinavy

Yeni Üye
Katılım
15 Eyl 2019
Mesajlar
2
Yaş
23
Konum
istanbul
merhaba ben karga besliyorum. Bu gün banyo yaptırdım ona. Banyoda suya da dikkat ettim ılıktı su. banyodan çıkınca çok titremeye başlayınca havluyla kuruladım onu ardından nemli gibi değildi tüyleri ıslaktı baya kurutma makinesiyle nemli kalacak kadar kuruttum. Yemek seçiyor biraz ne beğenirse onu yiyor. çekirdek istedi çekirdek yedirdim ama biraz hızlı yedi. sonra su içince de 2-3 dakika sonra kusmaya başladı. ishal de oldu. baya korktum ekmek ve yulaf yedirmeye çalıştım ama su istedi suluğunun yanına gitti. 2-3 yudum aldı onu da kustu. biraz bekleyip bi yudum su içirdim fazla içirmedim biraz da ekmek yedirebildim. sonra böyle az su daha çok ekmekle ishali ve kusması kesildi. sizce yine de veterinere götürmeli miyim yarın? (bebekten biraz daha büyük kargam 1 yaşında değil henüz)
 

Doğanay Y. 

Yönetici
iyikus.com Yetkilisi
Katılım
3 Tem 2017
Mesajlar
25,386
Çözümler
127
Yaş
33
Konum
Ankara
Merhaba, ilginç bir tercih olmuş :D
Titreme durumu stres ya da korku durumlarında olabiliyor. Aynı zamanda üşüdüğündede gözlemlenebilir titrediğinde. Protein ve yağ oranı çok yüksek olduğundan ishal ve kusma yapmış olabilir. Daha çok yediği ama dokunmayan bir yiyecek varsa onu verebilirsiniz. Aynı zamanda yiyorsa elma dilimi verebilir ya da kuşlar için hazırlanan probiyotik verebilirsiniz. Devam eder ve çok durgunlaşırsa götürmenizi öneririm.
 
Oyla 0

Liebe55

Veteran
Katılım
23 Ara 2018
Mesajlar
967
Çözümler
3
Konum
BURSA
mama vermeyi denedinizmi örnek mamanın içine kuru gıdalar eklenebilir fıstık fındık yer fıstıgı ezerek içine varsa mısır nişastası ekleyin

tabi yeşillik sebze vermeyin
 
Oyla 0
Üst