Kırmızı bit pire tarzı şeyler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mangoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
siz benim yazdıgımı tam anlamadiniz sanırım

kuşlarda bit pire vs var mi bilemem , ancak geçmişte ivermectin kullanmış olmanız kuşlara sonradan bulaşmasıni engellemez, mevcut parazitleri oldürur. bunun hijyen koşullariyla ilgisi yok. uygun mevsimde açik balkon kapisindan bile gelebilir

parazit şupheniz varsa ilk yapmaniz gereken 1 hafta arayla 2 kez ivermectin kullanmak olmalı

siz benim yazdıgımı tam anlamadiniz sanırım

kuşlarda bit pire vs var mi bilemem , ancak geçmişte ivermectin kullanmış olmanız kuşlara sonradan bulaşmasıni engellemez, mevcut parazitleri oldürur. bunun hijyen koşullariyla ilgisi yok. uygun mevsimde açik balkon kapisindan bile gelebilir

parazit şupheniz varsa ilk yapmaniz gereken 1 hafta arayla 2 kez ivermectin kullanmak olmalı
Ben sizi anladım hocam normalde 6 ayda 1 yapılması gerekiyor diye biliyorum. O yüzden söyledim yoksa ivermectin damlatması çok problem değil. 6 ay olmadan yapılması kuşlara bir zararı olur mu diye düşündürüyor.

Çok geçmiş olsun. Ebet kan biti değil ancak ortamda yaşayan bir canlı var. Bunun için önlem almak gerekiyor. Öneriler çalışmaz ise Akarsid yeterli gelecektir .

Çok geçmiş olsun. Ebet kan biti değil ancak ortamda yaşayan bir canlı var. Bunun için önlem almak gerekiyor. Öneriler çalışmaz ise Akarsid yeterli gelecektir .

Hocam geçen gün 3 tane yağ karışımı yaptım. Onları sıktım daha önce böcek çıkmıştı bi kaç tane böcek gelmesin diye küçük keselerin içerisine Lavanta koymuştuk Antre dolabındaki Lavanta böcek yapmış evdeki tüm lavantaları attık. Yağ karışımını da sıktık. Şuan bişey gözükmüyor. Hepinize öneriniz için teşekkür ederim.

Böcekleri önlesin diye koyduğunuz lavanta böceklenmiş yani ? 🤣 Böcekleri kovduğundan emin olmamak gerek demekki
Aynen tam olarak öyle olmuş 😂 onu da şans eseri montu asarken gördüm baktım orda kesenin içinde duruyor 5-6 tane. İşin ilginç yanı hava almayan hurçların içinde bişey yok. Hergün kapağı açılan dolabın içinden çıktı 😂

Geri