Haftada 2-3 kere badem yağı ve susam yağı sürüyorum. Gaga sürekli yenilenen birşey olduğu için çatlaması soyulması normal. Tabi renk değişimi gibi daha farklı şeyler olmadığı sürece.Bu da benim yaramaz. 2 sene önce camdan içeri girdi öyle tanıştıksahibini aradık ama bulamadık. zonguldaktaki tüm veterinerlere haber verdik geri dönen olmadı
o zamandan beri bizle. gaga bakımı vs yapıyor musunuz. bizim kuşun gagası biraz çatlak gözüküyor.
![]()
nasıl uyguluyorsunuz?Haftada 2-3 kere badem yağı ve susam yağı sürüyorum. Gaga sürekli yenilenen birşey olduğu için çatlaması soyulması normal. Tabi renk değişimi vs. daha farklı şeyler olmadığı sürece.
Örneğin pazartesi günü Badem yağını, perşembe de susam yağını masaj yapar gibi iyice yediriyorum.nasıl uyguluyorsunuz?
sultan papağanlarına olur mu acaba zeusun da biraz gagası soyuluyorÖrneğin pazartesi günü Badem yağını, perşembe de susam yağını masaj yapar gibi iyice yediriyorum.
Olur tabi. Tamamen geçirir diyemem ama soyulma sürecini kolaylaştırıyor ve hasarı aza indirmeye yardımcı oluyor.sultan papağanlarına olur mu acaba zeusun da biraz gagası soyuluyor
tamamen geçirmesini beklemiyorum ama biraz daha rahatlatır teşekkürlerOlur tabi. Tamamen geçirir diyemem ama soyulma sürecini kolaylaştırıyor ve hasarı aza indirmeye yardımcı oluyor.
anladım. elinizle mi yapıyorsunuz yoksa pamuk benzeri bir araçla mı?Örneğin pazartesi günü Badem yağını, perşembe de susam yağını masaj yapar gibi iyice yediriyorum.
Elimle sürüyorum. Başta biraz tepki verebilir ama daha sonra alışıp kendisi geliyor yanıma.anladım. elinizle mi yapıyorsunuz yoksa pamuk benzeri bir araçla mı?
tamamdır ben de uygulamaya başlayacamElimle sürüyorum. Başta biraz tepki verebilir ama daha sonra alışıp kendisi geliyor yanıma.
Yavruyken gelirse çok kolay.Bunları tutup ısırmak mümkün mü? O aşamayı yapana kadar onlar mı parçalıyor yoksa![]()
benim amazon 2dk sevdiriyor sonra eller kollar paramparçaBunları tutup ısırmak mümkün mü? O aşamayı yapana kadar onlar mı parçalıyor yoksa![]()