Merhabalar, internetten bir satıcıdan kızıl dal darı aldım. Satıcı bu yılın ürünleri dedi. Sizce bir sıkıntı var mıdır? İlk defa kızıl dal darı aldığımdan bir şeyi olup olmadığını anlamadım.
Yani kokuyor ama kötü kokmuyor normal bir koku var gibi. Balkona güneşe ne kadar koyucam ve koyarsam yerse sıkıntı olur mu? Peki balkona koymadan yese sıkıntı olur mu şu an ki haliyle? Bir daha almam o zamanYeni mahsul ama kurumamis bu ürün yakın zamanda küflenme başlar mümkünse balkonda güneş gören bir yerde kurumaya bırakın
Ayrıca seyrek dolu dolu değil nereden aldınız ben olsaydım bir daha oradan almazdım
Balkona koymaniza gerek yok. Doğrudan verebilirsinizYani kokuyor ama kötü kokmuyor normal bir koku var gibi. Balkona güneşe ne kadar koyucam ve koyarsam yerse sıkıntı olur mu? Peki balkona koymadan yese sıkıntı olur mu şu an ki haliyle? Bir daha almam o zaman
Şu an yağlanması benim işime gelir çünkü 1 ay önce tarttığımda zayıftı baya o yüzden kilo alması lazımDal darı benim için çok yararlı bir besin değil zaten yemlerin içinde var ben kuşlarıma vermeyi kestim, benim kuşumda yağlanma yaptı haftada 1 kez veriyordum yağlanma oldu, veterinerlerde önermiyor çok sık verilmesini. Ama alacaksanız az verin ve açık yem almayınız, kapalı kutuda iyi bir markanın alın