Kızışıp yavrulamıyan kuş strese girer mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pirço
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pirço

iyikus.com Üyesi
Sa aranıza yeni katıldım Batmanlıyım adım Bedirhan. Konu zaten başlıktan belli ama aynı zamanda tüy dökümü var yeni tüyden çıkmıştı halbuki. Tüy döküyor ama kapsül yok bayağıda durgunlaştı hayvan . Yani sebebi sizce ne olabilir dışkı ve solunum problemi gözükmüyor ki zaten kür uyguluyorum şu anda

Yeniden yumurta da yapabilir gerçi poposu haifif şis belki ondan kendi tüylerini de yolmuştur ki kuyruk tüyünü infaz etmiş resmen

Merhaba aramıza hoşgeldiniz 🙂
Kuşunuzun videosunu ve güncel dışkı resmini görebilirmiyiz
Kızgınlık yumurtası mi yapıyor eşi varmı
Tek yaşıyor sa kızgınlık tan stres e girmiş olabilir

Cevabınız için teşekkür ederim. Şu anda iki kuşum var ve ayrı kafesteler erkek henüz dişi ile anlaşmadığı için ayrı tutuyorum ama aralarında dövüş felan yok sadece mesafeliler erkek önceden evcilleştiği için. Sindirim sistemi problemsiz çalışıyor dışkılar temiz ki zaten şu anda Tyson salmonella para stop geçiyorum solunumda bir sıkıntı yok yani bir sağlık problemi göremiyorum o yüzden bunu sordum daha önce kızgınlık yumurtası yaptı. Yavrulamadığı için strese girdiğini düşünüyorum ki tüylerini yolup kafes tabanına atmış kuyruk tüyünü infaz etmiş

Konuyu açtığım zamandan şu ana kadarki değişikliklere bakınca yumurtluyacakmış gibi geliyor. Video veya fotoğraf yükleyemiyorum ne atsam dosya fazla büyük uyarısı yapıyor

Görseli hızlı resim üzerinden ekleyebilirsiniz video yi isye YouTube ye yükleyip buraya kopyalama yapabilirsiniz

Daha hareketli bu gün ıslık çalıyo öpücük atıyor ama biraz kabarık duruyor sağlık problemi yok. Kendisini sokakta bulmuştum o zaman pankreas problemi yaşadı ama tedevisini yaptım sonra hiç problem yaşamadım inşallah yaşamam da

Bana yumurtasi var gibi gelmedi başka bir problemi olabilir dışkı normal tüyrlden çıkmamış olabilir b VİTAMİNİ verebilirsiniz
Takip edin durumdan haberdar ediniz bir sorun olursa

B vitamini verdim zaten şu anda kür uyguluyorum bu konuyu açmamdaki amaç tüylerini strese girip kendinin yolması idi tüyden yeni çıkmıştı zaten yavrulamadığı için strese girmiş olabilir mi?

Popo tüylerini dişiler çiftleşmek için yollarlar ondan sorun yok normal bir tüy yolma görünmüyor biraz yorulmuş gibi kür dediğiniz uygulama nasıl bir uygulama?
Size tavsiyem eş alma imkanı varsa alın derim

Sağlık kürü salmonella,e coli ve bakteriyel enfeksiyonlar için şu anda antibiyotik geçiyorum Tyson markasının bir ürünü öncesinde tüy ve kas yapısı için BT aminforte verdim yarın probiyotik verip 2 gün taze su ile dinlendirip bir gün karaciğer koruyucu bir günde elektrolit vericem sonra 2 gün daha taze su ve ardından solunum destekleyici ve güclendirici verip sağlık kürünü bitiricem erkek kuşum var sadece dişiye kür yapmıyor onun içinde kafes düzenini değiştirip erkek kuşa enerji yüklüycem

Kürün en başında 2 gün röhnfried usne Gano ve sedechol karıştırıp ertesi gün probiyotik verip sade su ile bir kaç gün dinlenmesini beklemiştim 2. Günü yumurtlamıştı

Aslında kızıştığı içinde böyle bir ruh haline girmiş olabilir biraz zamana yayıp inceleyeceğim ilginiz için teşekkür ederim

Kuş tüy dönemini ya bitiriyor ya da girecek. Bu süreçte genelde enerjisini yumurta oluşturmaya harcamazlar. Sorunuza gelecek olursak küçük çaplı bir agresifliği olabilir.

Geri