Kolay gelsin

Akman1903

iyikus.com Üyesi
Kuşumla ilgili sorum olacaktı;
1.Tek kuşum var insan canlısı şu an tüyde hergün kızıldarı ve beyaz dal darı veriyorum zararı olurmu
2.Vitamin olarak yani bu tüyünü rahat atlatması için ne yapmam lazım vitamin olarak ne tavsiye edersiniz

oldukça sıvı, beslenme bozukluğundan kaynaklanan bir ishal.
divitsol, elektrolit, probiyotik gibi ürünler kullanınız 2 gün.

Oyla 0
Abi
Gerwit w ürün kuşlara iyi gelmez diyorlar şu an tüyde kuşum siparişini verecektim multavitamin dediler tüydeke kuşa etki saqlamaz dediler
Bu ürünü tavsiye ettiler abi hiç duydunuzmu bu ürünü yada sizin tavsiyeniz ben 4 üründe kararsızım
Gerwit w
Bt amin forte
Nekton biotin
Bide tollyamin
Kuş tüyde olmasına raqmen hiç vitamin vermedim tüyünü çıkartması için hangi vitamin ne olur desteginizi istiyorum

Ekli dosyalar

• images (3).jpeg
    images (3).jpeg
    17.5 KB · Görüntüleme: 5
Oyla 0
Abi
Gerwit w ürün kuşlara iyi gelmez diyorlar şu an tüyde kuşum siparişini verecektim multavitamin dediler tüydeke kuşa etki saqlamaz dediler
merhaba ben kuşumda tüy döneminde gerwit w B vitamini ve yine aynı markaya ait probiyotik kullandım ve çok faydasını gördüm. deneyimlerimi paylaşmak istedim, iyi günler :)

Oyla 0
Bu ürünü tavsiye ettiler abi hiç duydunuzmu bu ürünü yada sizin tavsiyeniz ben 4 üründe kararsızım
Gerwit w
Bt amin forte
Nekton biotin
Bide tollyamin
Kuş tüyde olmasına raqmen hiç vitamin vermedim tüyünü çıkartması için hangi vitamin ne olur desteginizi istiyorum
Gervit-W multivitamindir.İçerisinde bolca vitamin barındırır.(18 adet) ''Tüydeki kuşa yaramaz'' diyen adam büyük ihtimalle sırf tüy dönemi için üretilmiş ürünler kadar etkisi olmaz demek istemiştir.Mutlaka alın Gervit-W'yi sağlam üründür.Yanına eğer bütçenizde uygunsa Med Tollyamin Forte'yi alabilirsiniz.İlaveten eğer elinizde yoksa probiyotik te temin ediniz.Röhnfried Entrobac uygundur...

Not:Bu ürünler kendi ambalajlarında oldukça pahalı ürünlerdir ve haliyle de yüksek gramajlı bu yüzden bölünmüş olarak almalısınız.Likit ürünler için 50 ml şimdilik seni götürür,toz ürünler için de yine 50 gr yeterli olur.Akyolkardeşler,hobipet ve grpetürünleri güvenilir sitelerdir.

Oyla 0
Gervit-W multivitamindir.İçerisinde bolca vitamin barındırır.(18 adet) ''Tüydeki kuşa yaramaz'' diyen adam büyük ihtimalle sırf tüy dönemi için üretilmiş ürünler kadar etkisi olmaz demek istemiştir.Mutlaka alın Gervit-W'yi sağlam üründür.Yanına eğer bütçenizde uygunsa Med Tollyamin Forte'yi alabilirsiniz.İlaveten eğer elinizde yoksa probiyotik te temin ediniz.Röhnfried Entrobac uygundur...

Not:Bu ürünler kendi ambalajlarında oldukça pahalı ürünlerdir ve haliyle de yüksek gramajlı bu yüzden bölünmüş olarak almalısınız.Likit ürünler için 50 ml şimdilik seni götürür,toz ürünler için de yine 50 gr yeterli olur.Akyolkardeşler,hobipet ve grpetürünleri güvenilir sitelerdir.
Taha abi bende tek kuş var abi şu an tüyde abi normalde avisol b kullanıyordum kimse tavsiye etmedi sonra nekton biotin dediler sonra bt amın forse dediler en sonda qerwit w dediler
Gerwit w yi çok tavsiye ettiler abi şişeden bölünüp verebiliyorlarmış ben 100 ml alsam abi akyol kardeşler sitesinde yada gitti gidiyor sayfasından bana zaten yeter diye düşünüyorum bide abi 20ml alsam yeterli olurmu tek kuşa abi şu ana kadar vitamin hiç vermedim abi

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210225_180803_com.huawei.himovie.overseas.jpg
    Screenshot_20210225_180803_com.huawei.himovie.overseas.jpg
    638.8 KB · Görüntüleme: 4
  • Screenshot_20210225_180748_com.huawei.himovie.overseas.jpg
    Screenshot_20210225_180748_com.huawei.himovie.overseas.jpg
    776.4 KB · Görüntüleme: 4
  • Screenshot_20210225_180732_com.huawei.himovie.overseas.jpg
    Screenshot_20210225_180732_com.huawei.himovie.overseas.jpg
    685.2 KB · Görüntüleme: 6
Oyla 0
Dışkısı bu şekilde abi bu probiyoti versem dışkısı normale dönermi

Ekli dosyalar

• IMG_20210224_105950.jpg
    IMG_20210224_105950.jpg
    1.8 MB · Görüntüleme: 6
  • images (2).jpeg
    images (2).jpeg
    47.2 KB · Görüntüleme: 5
Oyla 0
Taha abi bende tek kuş var abi şu an tüyde abi normalde avisol b kullanıyordum kimse tavsiye etmedi sonra nekton biotin dediler sonra bt amın forse dediler en sonda qerwit w dediler
Gerwit w yi çok tavsiye ettiler abi şişeden bölünüp verebiliyorlarmış ben 100 ml alsam abi akyol kardeşler sitesinde yada gitti gidiyor sayfasından bana zaten yeter diye düşünüyorum bide abi 20ml alsam yeterli olurmu tek kuşa abi şu ana kadar vitamin hiç vermedim abi
Kuş çok fena tüye girmiş ben olsam bu durumda Med Tollyamin Forte tercih ederdim.Eğer Gervit-W 20 ml alırsan ortalama 5 ay götürecektir seni..
Dışkısı bu şekilde abi bu probiyoti versem dışkısı normale dönermi
Evet elindeki probiyotik güzel üründür.Dışkıları toparlar...

Son düzenleme:
Oyla 0
Gerwit w
Bt amin forte
Nekton biotin
Bide tollyamin
Gervit-w iyi bir multivitamindir ancak tüy döneminde 1 günden daha fazla vitamin takviyesi gerekir. Buda multi vit ile olmaz. Tolyamin forte 2 yıl kullandım ve çok memnun kaldım.
Üstte belirttiğiniz tüm ürünler olur

Oyla 0
Gervit-w iyi bir multivitamindir ancak tüy döneminde 1 günden daha fazla vitamin takviyesi gerekir. Buda multi vit ile olmaz. Tolyamin forte 2 yıl kullandım ve çok memnun kaldım.
Üstte belirttiğiniz tüm ürünler olur
Kuş çok fenatüye girmiş ben olsam bu durumda Med Tollyamin Forte tercih ederdim.Eğer Gervit-W 20 ml alırsan ortalama 5 ay götürecektir seni..

Evet elindeki probiyotik güzel üründür.Dışkıları toparlar...

Ekli dosyalar

• d30d81f7-3b8e-44c9-a9dd-a08b08ddfccf.jpeg
    d30d81f7-3b8e-44c9-a9dd-a08b08ddfccf.jpeg
    39.8 KB · Görüntüleme: 3
Oyla 0
Mucizevi bir ürün değil. Eğer kökler sağlam ise uzatması için katkısı olacaktır ama bozuk bir tüy ise uzamayacaktır.

Oyla 0
Geri