Kopan tüyler yeniden çıkarmı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zara.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zara.

Forum Sakini
İyi akşamlar her kese,uzun bi aradan sonra tekrar sizleri görduyüme çok sevindim.Yardımınıza ihtiyacim var arkadaşlar .Anne kuş kendi yavrusunu çok fena hırpalamış kafasını kanatmış tüylerini yolmuş 😔sanırım yeniden yumurtadığı için böyle yapmış ,yavruların diğerleri yeme düşdükden sonra yalniz 2 tane yavru kalmıştı kafeste albino olan yavrunu böyle yapmış.Ben durumu fark edince hemen aldım kafesten kuşu .Paylaşdığım resimlerde kuşun ilk ve şimdiki hali .Genel olarak durumu iyi yemek yiyor suda içiyor aktiv bi kuş .Acaba kopan tüyler yeniden çıkarmı ?

Merhaba
Çok geçmiş olsun bu şekil davranışları olan kuşlara katil kuşlar diyorum 😔 çok kötü hırpalanmış biraz daha geç kalmış olsaydınız herşey için çok geç olabilirdi
Tüyler sorun değil zamanla çıkacaktır gözünde ve alt gagada defarmasyon var özellikle alt gaga kırılmış mi bana mı öyle geldi gaga ve cere etrafında olan kanları ılık su ile temizleyin ve suyuna takviye koymayı ihmal etmeyin tekrardan çok geçmiş olsun 🙏

Merhaba
Çok geçmiş olsun bu şekil davranışları olan kuşlara katil kuşlar diyorum 😔 çok kötü hırpalanmış biraz daha geç kalmış olsaydınız herşey için çok geç olabilirdi
Tüyler sorun değil zamanla çıkacaktır gözünde ve alt gagada defarmasyon var özellikle alt gaga kırılmış mi bana mı öyle geldi gaga ve cere etrafında olan kanları ılık su ile temizleyin ve suyuna takviye koymayı ihmal etmeyin tekrardan çok geçmiş olsun 🙏
Çok teşekkür ederim .Evet alt qaqasının bi kısmınıda koparmışlar😔 dediklerinizi yapıyorum ama bu gün çok keyfsiz yemekde yemedi sürekli uyuyor(İnşallah iyileşir

Çok teşekkür ederim .Evet alt qaqasının bi kısmınıda koparmışlar😔 dediklerinizi yapıyorum ama bu gün çok keyfsiz yemekde yemedi sürekli uyuyor(İnşallah iyileşir
Durumu kötüleşiyor olabilir ciddi açık yarası gagada olabilir bu yüzden yem kiramiyor olabilir elinizde mama varsa mutlaka siz besleyin

Durumu kötüleşiyor olabilir ciddi açık yarası gagada olabilir bu yüzden yem kiramiyor olabilir elinizde mama varsa mutlaka siz besleyin
Açıq yarası yok ama yem kıramıyor ben besliyorum zaten kaç gündür aktivdi bu gün yediremiyorum yemek çokda zorlamak istemiyorum canı yanar diye (öylece duruyor kafesin altında ara sıra çıkarıyorum kafesten elimde uyuyor burada kuşlardan anlayan veterenerde yok malesef (

Geri