Ezgi Alpaslan
iyikus.com Üyesi
Böyle yatıyorYatıyor ve uçamıyor tünekte duramıyor
Ayağında hiçbir sorun yok yürüyebiliyor kanatlarını şişiriyo sadece acaba içkanama geçiryor mudurAyağında sorun var belliki. Baktınız mı kontrol ettiniz mi ?
Pek bilgim yok benim maalesef Veterinere götürseniz yakında varsa bekletmedenAyağında hiçbir sorun yok yürüyebiliyor kanatlarını şişiriyo sadece acaba içkanama geçiryor mudur
Sarı krem rengi gibi yaptıçok geçmiş olsun. Beklemekten başka çareniz yok
dışkı yaptı mı güncel?
Yok haraket etmiyor öylece duruyo korkudandır umarım henüz hiç yemek yemedi su içmedi ama dışkısında sorun var mu acabaYem yiyor mu yada su içiyor mu. Benim kuşum dolaba sıkıştı böyle dışkı yapmıştı. Stresten galiba korkmuştur da
Canımın içini dün gece 3.30 da kaybettim ne yapacağımı bilmiyorum artık benimle değil dışkısı ihaldi gece cok halsizleşti ve melek oldu çok üzgünümKuşun son durumu nasıl?
Başınız sağolsunCanımın içini dün gece 3.30 da kaybettim ne yapacağımı bilmiyorum artık benimle değil dışkısı ihaldi gece cok halsizleşti ve melek oldu çok üzgünüm
Çok üzüldüm başınız sağolsunCanımın içini dün gece 3.30 da kaybettim ne yapacağımı bilmiyorum artık benimle değil dışkısı ihaldi gece cok halsizleşti ve melek oldu çok üzgünüm