Korku

Yiğit Fırat

Forum Sakini
Kuşum için dediğiniz tekniği uyguladım "Hayır". Şimdi ise kekmiyor ancak yem değiştirirken garip bir ses çıkartıyor ve kaçıyor. Ses biraz düşük sesle "cığh" gibi hatta sesine göndereceğim. Anormal bir durum olabilir mi?

Düzelmiş olması sevindirici.Ara ara tekrarlayın hayır demeyi.Sadece ısırdığında değil.Yanlış birşey yaptığında da.Hayırın onun için iyi bir şey olmadığını ve yapmaması gerektiğini iyice otursun kafasında.Heyecan yapıyor olabilir yem değiştiği için.Benimkiler de yapıyor zaman zaman.

Oyla 0
benim kuş ne hayırdan anlıyor ne şşt veya piştt'ten :) ısırma huyu var bırakmıyor onların doğasında var doğal karşılıyorum artık ısırmasına göz yumuyorum. çok üstüne gitmiş olabilirsiniz benim beslediğim kuş kendini hiç sevdirmez garip kısık ses çıkartır bazı zaman onları anlamamız gerekir.

ben onu sevmeye çalıştığımda dokunduğumda videodaki 19. saniyedeki sesi çıkartıyor :) :)

Oyla 0
Yok yok evcillesme ile ilgili bir durum değil.:)benimkinin birinde hiç yok isirma mesela ama biri bazı zamanlar bir ısırıyor kan oturuyor isirdigi yere.ve bunu yapan diğerine göre daha evcil olan yvarum Bulut um:)Onlar bizim gibi bir günleri bir günlerini tutumuyor.:):)Endişelenmeyin

Oyla 0
benim kuş ne hayırdan anlıyor ne şşt veya piştt'ten :) ısırma huyu var bırakmıyor onların doğasında var doğal karşılıyorum artık ısırmasına göz yumuyorum. çok üstüne gitmiş olabilirsiniz benim beslediğim kuş kendini hiç sevdirmez garip kısık ses çıkartır bazı zaman onları anlamamız gerekir.

ben onu sevmeye çalıştığımda dokunduğumda videodaki 19. saniyedeki sesi çıkartıyor :):)

video çok iyi hazırlanmış. Teşekkürler örnek paylaşım için

Oyla 0
Geri